Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oto moje pomysły na niebanalną dekorację wnętrz.Wykonałem ich trochę, zgodnie z preferencjami klienta.

Chciałbym zając się tym profesjonalnie .Pomysłów mam dużo, zdolności manualnych mi nie brakuje.

Jest to alternatywa dla paneli styropianowych, naklejek i takich tam masowych produkcji których na rynku jest wiele ( tak samo jak wzorów tapet).

Czy przy dzisiejszej sytuacji rynkowej jest szansa na biznes tego typu?

Chciałbym ruszyć temat na forum -liczę na szczere opinie :):):):)

Pozdrawiam wszystkich

590a3a48d7df5bd49778b6ef38268d35.jpgdb_pg67466143815001.jpgdawin1.jpg111.jpg

• Odpowiedzi 79
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

żona m widziałam podobne dekoracje u dość zamożnej rodziny. Mogli oczywiście skorzystać z fachowej pomocy podczas wykańczania domu, ale polegali na własnym guście i zafundowali sobie coś w tym stylu w salonie. Bardzo byli z tych dekoracji dumni. nie każdy może sobie na takie "cudo" pozwolić ;)

Zdjęcia pokazane w wątku to też prace wykonane u klientów.

• 2 weeks później...
Dskozlowski, takimi postamiw reszcie na bana zasłużysz - spamujesz tak naprawdę, reklamujesz się i nic innego z Twoich zdjęć nie wynika :( Napisałyśmy juz wyżej - jest obawa, że trafisz w czyjś gust :( Moim zdaniem paskudztwo.

Wlasnie chce rozwinac moje mysli, bylem u p. Kozlowskiego mego sasiada, ale sasiad to nie to jak za komuny, nie mamy kontaktu "pozycz cukier" pragne miec cos takiego jak On prezentuje, tylko chodzi mi koszty, robocizna, i czas. Panie Szanowny adminie nie slusznie dales bana, lubisz sie bawic ludzmi, dac im kare, ale za co? Zonka zazdrosci umiejetnosci tego p. Kozlowski. Dla mnie to piekne cos, co oczy cieszy jak wchodze do mieszkania po robocie. Troszke wyrozumialosci dla super profesjonalisty, a wiem ze takim jest. Edytowane przez icek72
Bledy orto.