dskozlowski 17.01.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Oto moje pomysły na niebanalną dekorację wnętrz.Wykonałem ich trochę, zgodnie z preferencjami klienta. Chciałbym zając się tym profesjonalnie .Pomysłów mam dużo, zdolności manualnych mi nie brakuje. Jest to alternatywa dla paneli styropianowych, naklejek i takich tam masowych produkcji których na rynku jest wiele ( tak samo jak wzorów tapet). Czy przy dzisiejszej sytuacji rynkowej jest szansa na biznes tego typu? Chciałbym ruszyć temat na forum -liczę na szczere opinie :):) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Szczerze mówiąc ja bym miała obawy,z e nie znajdziesz chętnego na to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 17.01.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A ja bym miała obawy że znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 18.01.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 A ja bym miała obawy że znajdzie Ja jestem pewna, że znajdzie To jest dekoracja, która ociera się o kicz, choć estetycznie wykonana. Na tego typu dekoracje zawsze będą chętni. Nie wszyscy czerpią z forum, czy choćby gazet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.01.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 masakra jakaś, byłam pewna, ze chetnych braknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 18.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 żona m widziałam podobne dekoracje u dość zamożnej rodziny. Mogli oczywiście skorzystać z fachowej pomocy podczas wykańczania domu, ale polegali na własnym guście i zafundowali sobie coś w tym stylu w salonie. Bardzo byli z tych dekoracji dumni. nie każdy może sobie na takie "cudo" pozwolić Zdjęcia pokazane w wątku to też prace wykonane u klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.01.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Cóż to tylko dowód na to, że bogactwo nie jest jednoznaczne z dobrym smakiem/gustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 20.01.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 I to bardzo często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dskozlowski 29.01.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 jedna z dekoracji już w urządzonym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
icek72 01.02.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Hej, jestem nowicjuszem w takich dekoracjach, jaki jest koszt takch pieknych dekoracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.02.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A bana za wielokonto w odpowiedzi chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.02.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Sam siebie pyta, sam sobie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
icek72 01.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A mnie jako sasiadowi, 4 ulice dalej nie mozna pisac, jakies nie porozumienie. To, ze sciagam czasami wifi od sasiada to grzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.02.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 icek rozwiń myśl...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dskozlowski 02.02.2013 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 16 Mb/s a niekiedy chodzi jak ślimak ,czas zmienić hasło na wifi.Tylko forum a ile człowiek może dowiedzieć się o sąsiadach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dskozlowski 02.02.2013 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Wygląda na to że jak większość forów ito jest pogadanką o niczym ..... Może tak powrócimy do tematu . A czymś takim trafię w czyjeś gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.02.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dskozlowski, takimi postamiw reszcie na bana zasłużysz - spamujesz tak naprawdę, reklamujesz się i nic innego z Twoich zdjęć nie wynika Napisałyśmy juz wyżej - jest obawa, że trafisz w czyjś gust Moim zdaniem paskudztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
icek72 03.02.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Wlasnie chce rozwinac moje mysli, bylem u p. Kozlowskiego mego sasiada, ale sasiad to nie to jak za komuny, nie mamy kontaktu "pozycz cukier" pragne miec cos takiego jak On prezentuje, tylko chodzi mi koszty, robocizna, i czas. Panie Szanowny adminie nie slusznie dales bana, lubisz sie bawic ludzmi, dac im kare, ale za co? Zonka zazdrosci umiejetnosci tego p. Kozlowski. Dla mnie to piekne cos, co oczy cieszy jak wchodze do mieszkania po robocie. Troszke wyrozumialosci dla super profesjonalisty, a wiem ze takim jest. Edytowane 3 Lutego 2013 przez icek72 Bledy orto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts