icek72 03.02.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jezeli wielkim sercem, admin to czasami pomysl:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żywiec11719506823 03.02.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Wygląda na to że jak większość forów ito jest pogadanką o niczym ..... Może tak powrócimy do tematu . A czymś takim trafię w czyjeś gusta [ATTACH=CONFIG]167189[/ATTACH] stary trafiłeś w samo sedno tylko nie za głośno bo cie napadną pomoc nie tylko krytyka ja powiem tak u kogoś to ładnie wygląda w salonie nie bardzo ale korytarz plus odpowiednie oświetlenie jestem na tak podziwiam za wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.02.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Icek, przeczytaj, co napisałam, potem to, co sam napisałeś... A potem popraw błędy, bo trudno zrozumieć, co piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.02.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A czymś takim trafię w czyjeś gusta Do burdelu jak znalazł. Oni lubia kicz i tandetę. Oraz gołe baby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.02.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.02.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 chłopie ja bym takiego czegoś nie zrobiła nawet w piwnicy gdybym ją miała, bo szkoda byłoby mi ściany. A, że piwnicy nie mam to problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.02.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Prawdziwy koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
icek72 03.02.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Joliska, dlaczego jak cos jest fajne, inne niz to co inni maja do zaoferowania to musi byc zaraz do d...y, czy u nas jak ktos kto ma talent musi byc skonczony przez byle jakis adminow, co nawet pieknej sztuki nie widzieli, tu pisze o sztuce operetkowej, a tam takie rzeczy sa na widoku, na scianach opery, teatru a nawet pieknej restauracji gdzie w przepieknych salach mozna takie "badziewie" przez niby adminow nazywane. Nie widzieliscie tego na zywca wiec nie komentujcie pieknych dekoracji co niejednych oko posieszylo. jaksie@ koszmar to Twoj avatar. zona m@ To se może w kibelku na suficie zrób, jak się położysz do spania. Ścianę zawsze można wyburzyć, tylko projekt zawsze pozostanie:D Ja myślałem, że muratordom to porządna strona dla nawet nowicjuszy, którzy chcą coś w zyciu osiągnąć, ale jak widzę sami wrogowie. Naprawdę brak mi słów na tak wielką nietolerancję dla czegoś co mało kto robi. Pozdrowienia dla redakcji Muratora. Edytowane 3 Lutego 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.02.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 czy u nas jak ktos kto ma talent musi byc skonczony przez byle jakis adminow, . Wytwory ludzi z takim "talentem" pokazujemy we wątku "szczyty kiczu". Na Allego pełno takich kiczów z gołymi babkami - obrazy, rzeźby. Jak cię to podnieca, to sobie tam obejrzyj te "dzieła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dskozlowski 03.02.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Dzięki sąsiad zapraszam do warsztatu, właśnie robię nowy projekt. Dzięki żona m i joliska za...szczerość. Jakieś sukcesy mam, więc gdyby to było typowe dla "nowobogackich wieśniaków" skończyłoby się na jednym, góra dwóch zamówieniach w prywatnych domach. A tymczasem jest inaczej, zamówień mam coraz więcej na bardzo różne dekoracje- także w miejscach publicznych (biuro poselskie, hotel, znany pub). Dla mnie tandetą są kamienie dekoracyjne bądź naklejki do kupienia w każdym markecie, które są w co drugim domu jak kiedyś za komuny zestaw 3+2 (wersalka+ dwa fotele) bądź meble na wysoki połyski.Teraz "króluje" ołtarz tv i rozłożysta rogówka... A ja mam pomysł na coś innego- nie dla pospólstwa. Wzór dekoracji może być dowolny i praktycznie każdy jestem w stanie wykonać, wszystko zależy od gustu klienta. Że miałem klientów których określiliście na "be" ? obraziliście ich nie mnie, bo to ich gust ja jestem wykonawcą Edytowane 3 Lutego 2013 przez dskozlowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.02.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 szkoda, że masz klientów bez gustu. Być może za pomocą gipsu dałoby się zrobić coś artystycznego, ale to co pokazałeś niestety nie było. To podobnie jak z malarstwem ściennym - nie każdy, kto ma klientów tworzy na ścianach dzieła sztuki. Nauka wrażliwosci artystycznej w Polsce nie istnieje. Plastyka w szkołach sprowadza się do rysowania laurek dlamam i dziadków, zamiast nauki rozpoznawania stylów malarskich, zapoznawania z dziełami mistrzów. Stąd powszechne pojmowanie "ładny obraz" kończy się na "Damie z łasiczką", a co u bardziej odważnych na "Słonecznikach" czy innym dziele impresjonistów. A gołe, wyprężone kobiety są tak pretensjonalne, że az śmieszne. I to nie tylko jako gipsowa dekoracja, ale jako obraz, czy rzeźba. Nie chwaliłabym się czyms takim. Z resztą zalew erotycznej tandety jest ogromny jak popatrzyc w google pod hasłem "dekoracje gipsowe":http://www.gipsartystyczny.pl/images/zdj3.jpghttp://img.bazarek.pl/37464/6496/721958/1504606234b6933a4af962.jpg To tak, jakby wykleić sobie pokój rozkładówkami Playboya. Nieudolna kopia:http://img08.tablica.pl/images_tablicapl/10562253_3_644x461_plaskorzezby-gipsowe-scienne-dekoracje.jpg i oryginał Berniniego:http://hoth.amu.edu.pl/~cronwood/Ilustracje2/album/slides/Bernini%20Persefona.jpg Wiesz, pisanie, że zamówiło coś u ciebie biuro poselskie, nie jest żadną rekomendacją. Nie od dziś posłami lub ich świtą zostają tępe tłuki bez matury.Dlaczego nie pochwalisz się czymś naprawdę dobrym? Bo mozna robić i takie dekoracje:http://s3.amazonaws.com/materialicious2/images/artworkswall-decor-from-studio-kavene-m.jpg?1300716446 Nie musisz pisać sam ze sobą jako "icek", i tak nikt nie wierzy w twojego "sasiada", więc szkoda zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dskozlowski 03.02.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A co to Allego, (jak na moderatora to bardzo poważny błąd, chyba że po piwku jesteś- to wybaczam:)), a tak naprawdę czy moje projekty wzbudzają takie kontrowersje, wśród adminów?Już napisałem to gust klientów- a klient nasz Pan, mogę za przeproszeniem zrobić nawet "zwis męski" jeśli ktoś sobie zażyczy.A agencja towarzyska? Podsunęliście dobry pomysł, są w moim mieście chyba 4 wyślę portfolio:) Tutaj nie chodzi o wzór tylko o możliwości jakie daje moja "twórczość" idealnego mieszkania według preferencji klienta- jeden chce gołą babkę, inny coś niebanalnego.Ja potrafię zrobić wszystko wystarczy dobra fotka a mieszkanie, firma lub inny lokal nabierze bardzo indywidualnego charakteru o który chodzi właścicielowi.Kasa wbrew pozorom wcale nie jest kolosalna, jeśli ktoś myśli że jest inaczej, to znaczy że moja twórczość robi wrażenie nawet jeśli określa się ją jako kicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
icek72 03.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ludzie Kochani, jak mam udowdnic to ze nie jestesmy w konsztachcie z Kozlowskim! Mi sie naprawde to podoba, to ze robi kopie, na tym to polega on to potrafi, zadko kto to robi. To Was boli, ze robi to doskonale. Panie Kozlowski, zrob pan zdjecie takie co powali na nogi. Ja w dalszym ciagu czekam na kosztorys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.02.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 icek to skoro ci się podoba to ''se zrób'' a nie namawiajcie w nachalny sposób innym. Przecież napisałyśmy, ze w/g nas to się nadaje do innego watku- szczyt kiczu i kuriozum. Daj ludziom żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.02.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) A co to Allego, (jak na moderatora to bardzo poważny błąd, chyba że po piwku jesteś- to wybaczam:)), Po co piszesz: "Czy przy dzisiejszej sytuacji rynkowej jest szansa na biznes tego typu? Chciałbym ruszyć temat na forum -liczę na szczere opinie" by potem być obrażonym i czepiać się literówek? Ja mogę czepiać się u Ciebie problemów z interpunkcją. W ogóle nie rozumiem pytania z pierwszego wpisu, skoro, jak twierdzisz, jesteś zawalony zleceniami? Wydaje mi się, że to miała być prymitywna reklama twojej firmy, tylko nie wyszło. Dlatego musiałeś sobie stworzyć przynajmniej jednno dodatkowe, fikcyjne konto użytkownika, który miał cię chwalić. Kasa wbrew pozorom wcale nie jest kolosalna, jeśli ktoś myśli że jest inaczej, to znaczy że moja twórczość robi wrażenie nawet jeśli określa się ją jako kicz. No, ja bym za to, co pokazałeś, złotówki nie dała. We watku "szczyty kiczu" tez sa realizacje, które nadają "bardzo indywidualnego charakteru o który chodzi właścicielowi". Ale bedę miła i doradzę ci, prócz burdeli, jeszcze jednego odbiorcę - Cyganów. Jak jeszcze machniesz swoje dzieła złotą farbką, będziesz bogaty. Edytowane 3 Lutego 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.02.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A ja mam pomysł na coś innego- nie dla pospólstwa. Wzór dekoracji może być dowolny i praktycznie każdy jestem w stanie wykonać, wszystko zależy od gustu klienta. Choć raz ucieszyłam się, że ktoś mnie zaliczył do pospólstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cameo 04.02.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 O mamusiu SZCZERZE tak jak chciałeś - nie dość że jest to brzydkie jak noc listopadowa, to na dodatek obrażasz forumowiczów próbą nieudolnej reklamy z dwóch kont mętnie tłumacząc się sąsiadem który robi nawet takie same błędy interpunkcyjne jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.02.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ale bedę miła i doradzę ci, prócz burdeli, jeszcze jednego odbiorcę - Cyganów. Jak jeszcze machniesz swoje dzieła złotą farbką, będziesz bogaty. A tak już poważnie, to mamy tu od pewnego czasu jakąś plagę chyba. Ilość reklamujących się w podobny i tak prymitywny sposób wzrasta na Forum lawinowo. Jak łatwo zrobić z siebie wała i rżnąć publicznie durnia, będąc anonimowym- powyżej najlepszy przykład. Wątek jest fajny, szkoda ,że nie w dziale "Kicz i jego szczyty".Proponuję tam to przenieść i pozwolić niech gość poda swoje namiary. Niech się i tam "pospólstwo" pośmieje z "artysty". Podobno o gustach się nie dyskutuje. Dyskutuje się i owszem. Zwłaszcza, że to forum a przedstawiony gust jest jak najbardziej, godny obciachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
icek72 05.02.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Czekamy na propozycje, na facebooku, masz sąsiedzie większe poparcie niż na tym poniżającym forum. Koleżanka z USA jest pod wielkim wrażeniem, nawet doradziła:wave:. To prawda, nie jakiś tam spam, czy auto reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) No jak koleżanka z USA doradziła, to faktycznie musi być w tym coś z wielkiej sztuki. Edytowane 5 Lutego 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts