michal75 18.01.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Jak w temacie.Czy ktoś miał coś wspólnego z tym biurem projektowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil69 23.01.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ja robiłem u nich indywidualny projekt domku jednorodzinnego. Byłem zadowolony. Dobrze doradzili, projekt wyszedł bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekan1702 12.02.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pomoc przy wyborze projektu z gotowych lub indywidualny, ciekawe pomysły. Szybka realizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka12 21.04.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 My z mężem zamówiliśmy projekt indywidualny. Fajnie pomogli nam przy koncepcji. Jesteśmy bardzo zadowoleni, przy okazji dostaliśmy kilka ciekawych rad przydatnych przy budowie. Polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewka1234 04.11.2018 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Z mężem budowaliśmy nasz dom z firmą PROWED. Byliśmy zadowoleni. Nie było żadnych problemów, dużo ciekawych rzeczy nam podpowiedzieli i doradzili. Na koniec działka ładne posprzątana. Baliśmy się bo różne rzeczy słyszeliśmy o firmach budowlanych ale my trafiliśmy bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.11.2018 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Jednopostowcy...Serio, myślicie, ze ktokolwiek uwierzy w takie rekomendacje, nie podparte jakimkolwiek uczestnictwem na forum?Raczej świadczy, że biuro ma problem z pozyskaniem klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts