bąbelkowo 19.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witam serdecznie, bardzo proszę specjalistów tego działu o porady odnośnie strefy nocnej zamieszczonej na tym rzucie. Coś mi tutaj nie pasuje tylko nie do końca wiem co. Ściana od str. garażu skierowana będzie na północny zachód. Jedna sypialnie rodziców druga 6-latka. Od dłuższego czasu zastanawiam się jak by tu polepszyć puki jeszcze czas. Za wszystkie rady z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 20.01.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 może coś takiego, powiększając łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bąbelkowo 20.01.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) lelik ciekawa propozycja z tą łazienką prysznic od razu mi bardziej pasuje, dziękuję bardzo. Zastanawiamy się tez z mężem nad zamianą sypialni czyli, że syn dostał by tą większą bo my i tak tylko będziemy tam spać,a z drugiej szkoda tego wyjścia wprost na ogród ...I jeszcze jedno pytanie, co z ta wnęką w salonie, zostawić ? Z jednej strony to się przyda, wielką szafę można tam zrobić Edytowane 20 Stycznia 2013 przez bąbelkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 20.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Jeżeli szafy (albo mała garderoba zamiast spiżarki) w przedpokoju wystarczyłoby, to uważam że można śmiało usunąć tą drugą z salonu. Jeszcze można odzielić strefę prywatną od dziennej albo z wc albo bez niego, w kuchni też zaznaczyłam małe zmiany, ustawiając po prawej stronie wysoką zabudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bąbelkowo 20.01.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ale jesteś pomocna, dziękuje Świetnie to wyszło, aż mąż oczy jak 5 złotych wystawił To jeszcze Cie wykorzystam puki mogę. Z mężem w miarę możliwości i potrzeb ( w planach jeszcze jedno dziecko) będziemy adoptować poddasze. Gdzie w takim układzie ustawić schody i jakie ? Rzut poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bąbelkowo 25.01.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Nie ma nikogo więcej chętnego podsunąć jakieś dobre rozwiązanie ... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) a rozwiazania lelik sa złe? W tym dziale udzielają się zwykle max 3 osoby, wiec na za duża pomoc bym nie liczyła http://images50.fotosik.pl/1830/daec70d284be63e9gen.jpg Gdzie szafa pełni rolę spiżarni i osłony kuchni z miejsca wypoczynkowego. Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bąbelkowo 01.02.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Elifir podoba mi się i bardzo dziękuje za swoją wizualizację. Wszystkie te pomysły pokazały mi układ domu w innym świetle, pomogły oderwać od tego oryginalnego, a wiadomo im więcej tym lepiej Pozdrawiam i dziękuję najmocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 01.02.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Bąbelkowo - w projekcie bardzo słabo są widoczne wymiary , ale mi się wydaję że masz otwór pod schody kręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.02.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 aranżacja samej sypialni: http://images44.fotosik.pl/580/f23e1461bfb9a3da.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts