diana_teresa 10.03.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Kamila nadaje się mam zakupiony ten materiał właśnie od tego sprzedawcy więc spokojnie jako letnia zasłona może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 11.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kamilcia jesli chodzi Ci o cienkie, zwiewne zaslonki to jak najbardziej te materialy sie nadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 11.03.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 moje pierwsze próby wstawiania na forum moich wytworków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.03.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 :eek:cudne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.03.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 boskie:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.03.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) dziękuję wszystkim za porady ! zamówię sobie na próbe materiał po 0.5 m, żeby dopasowac wzór a potem się zobaczy Mollik Twoje sówki uwielbiam od dawna ! w ogole cała Twoją twórczość - nie tylko szyciową i czekam niecierpliwie na Twój wątek na FM ja znowu z prośbą - pokazuje malutkie DIY - szafka łazienkowa z giełdy staroci dumam nad uchwytami -i wydumać nie mogę na razie jest tymczasowy - kupiony w necie, niestety metal zupełnie nie pasuje do szarości szafki. Pojemniki na kosmetyki tez tymczasowe - znowu brak pomysłu co dać. może podpowiecie? Edytowane 11 Marca 2013 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.03.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Mollik cudowności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 11.03.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 dziękuję dziewczyny Kamilcia - z uchwytami nie pomogę niestety ale na kosmetyki możesz zrobić sobie koszyczki sama z gazet, będą wyglądały jak wiklinowe no i rozmiar będziesz mogła zrobić jaki chcesz co do swojego wątku na forum to nadal myślę bardzo intensywnie chociaż jeszcze nie bardzo mam co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.03.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Mollik cuda tworzysz! poduchy tak precyzyjne wykonane, że pieję z zachwytu Kamilcia szafka jest śliczna!!!!! dla mnie zawsze i wszędzie do takich klimatów pasuje wiklina- a więc pojemniki na kosmetyki wiklinowe! Co do uchwytów to ja dałabym jakieś ceramiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 kamilcia i jaką farba malowałaś, akrylem do metalu i drewna jak radzono? uchwyt dałabym taki:http://allegro.pl/galka-do-mebli-biala-w-srebrne-grochy-i3094424033.htmlhttp://allegro.pl/ceramiczna-galka-do-mebli-lene-bjerre-przecena-i3048798134.html http://allegro.pl/ceramiczna-galka-do-mebli-uchwyt-meblowy-i3062507021.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.03.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 kamilcia i jaką farba malowałaś, akrylem do metalu i drewna jak radzono? od lat maluję akrylowymi do drewna i metalu - nie mogło więc tym razem być inaczej blat dodatkowo polakierowałam jedna warstwa matowego Fluggera- również wodnego. Tylko tym razem eksperymentowałam z nową firmą od farb- przypadkiem w Castoramie znalazłam, postanowiłam wypróbowac uchwyt dałabym taki: http://allegro.pl/ceramiczna-galka-do-mebli-lene-bjerre-przecena-i3048798134.html wszystkie co znalazłas cudne, ale ta chyba najbardziej pasuje ! ta ostatnia jest kremowa- mam matowe cegiełki białe i gryzie się kremowy z nimi Ta zamontowana teraz jest porcelanowa własnie kremowa z obwódka niby stare srebro-nie pasuje martaibartek - własnie obawiam się troche tej wikliny- żeby za bardzo nie wejść w rustykalno wiejski klimat łazienki - ona ma byc ciut bardziej "elegancka" niz dolna Mollik o nie, do papierowej wikliny to ja juz cierpliwosci nie nabędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 12.03.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kobiety prośba -głosujcie na moją córcię jeśli możecie:) https://www.warzywkowo.pl/galeria/wikikiki3. Codziennie można z 1 meila oddać jeden głos. Głosowanie trwa 90 dni. Z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.03.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 martaibartek - własnie obawiam się troche tej wikliny- żeby za bardzo nie wejść w rustykalno wiejski klimat łazienki - ona ma byc ciut bardziej "elegancka" niz dolna Mollik o nie, do papierowej wikliny to ja juz cierpliwosci nie nabędę A metalowe, jak puszki? Oraz ceramiczne na drobiazgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.03.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Kamila śliczna ta gałka co wkleiłaś linka. Bardzo podobają mi się takie czosnki Jeżeli łazieneczka ma być bardziej elegancka to jestem za pojemnikami z ceramiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 12.03.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 A metalowe, jak puszki? Oraz ceramiczne na drobiazgi najbardziej się do metalowych przychylam własnie. tylko czy znajdę cos ciekawego... Ew w zastępstwie- drewniane malowane na szaro +szablon. Martaibartek bardzo elegancko nie bedzie, ale leciutko a na pewno bardziej niz w łazience dolnej a co do dylematów - jak już Was zasypuję pytaniami - nie mam pomysłu na okno również - na razie jest zazdrostka z ... tła fotograficznego Skłaniam się ku delikatnej podpiętej zasłonce do wys parapetu. Tylko właściwie od dołu też powinno byc zasłonięte - dla komfortu użyytkowania Rolety w ramie okiennej raczej odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.03.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Po tym co pokazała Mollik aż wstyd cokolwiek pokazywaćpodusia dla koleżankihttp://img845.imageshack.us/img845/5210/p1150043jpg.jpg Uploaded with ImageShack.usKróliczek dla mojej Alihttp://img824.imageshack.us/img824/2741/p1150009jpg.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.03.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.03.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mollik jakie Ty cuda produkujesz ... odnalazłam Twojego bloga - idę podziwiać .... Kamilcia wybrałaś tkaninę na zasłony ? zdecydowałaś którą ? ja kupiłam dziwną tkaninę i czekam na przesyłkę ... czekam czy się zawiodę czy też nie ... metamorfoza szafki ... super... złote rączki masz dziewczyno... Diana Twoje malowane oczęta to dla mnie coś nie do ogarnięcia... jakich farb używasz ? podpowiesz coś więcej ... możesz zrobić zdjęcia podczas tworzenia tych oczek ? plisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.03.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Kamilcia wybrałaś tkaninę na zasłony ? zdecydowałaś którą ? ja kupiłam dziwną tkaninę i czekam na przesyłkę ... czekam czy się zawiodę czy też nie ... metamorfoza szafki ... super... złote rączki masz dziewczyno... na zasłony do "salonu" zamawiam po pół metra - bo na zywo musze przymierzyc, który mi podpasuje a do dzieciowego zamówiłam wyścigówy przemalowanie mebla na kolor to zadna filozofia- zreszta sama malujesz to wiesz to li i jedynie żmudna dłubanina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.03.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Mugatko, używam farb do tkanin firmy Fevicryl, dzięki temu że są do tkanin po 2 dniach od malowania można je przeprasować i się nie spierają, co do zdjęć jak maluje to zrobie przy kolejnym króliczku i wyślę Ci na maila, w necie nie upowszechniam, bo oczy są dość charakterystyczną cechą moich zabawek, a jakbyś szybciej napisała to już byś fotki miała bo wczoraj malowałam 2 króliczkomhttp://imageshack.us/a/img40/9238/p1150061jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts