Venus_m 24.08.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 ŁukaszKarolina dzięki, ja gąbkę przykleiłam żeby się nie przesuwała, Ty nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.08.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 ja nie przyklejałam - szkoda kasy mi było na klej hehe gąbka jest bardzo mocno przyciśnięta materiałem, nie ma szans żadnych by się ruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.08.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 No legowisko dla kota pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.08.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 dziewuszki zamierzam "podrasować" starą po-dziadkową walizę jest z takiej sztywnej tektury czy coś w tym stylu... trochę pozdzieraną ma wierzchnią warstwę i prosi się o nowy look możecie mi coś poradzić jak się do tego zabrać czy wikol i serwetki papierowe da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 30.08.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 dziewuszki zamierzam "podrasować" starą po-dziadkową walizę jest z takiej sztywnej tektury czy coś w tym stylu... trochę pozdzieraną ma wierzchnią warstwę i prosi się o nowy look możecie mi coś poradzić jak się do tego zabrać czy wikol i serwetki papierowe da radę? nie polecam klejenia serwetek na wikol - bez wprawy na bank się pomarszczą. Jeśli juz chcesz serwetkami obklejac to klej do decoupagu, a jeszcze lepiej - metoda klejenia na żelazko - jesli całe serwetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.08.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 dzięki za odpowiedź jakoś skłaniam się bardziej ku wikolowi - to jaki "papier" użyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 30.08.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 dzięki za odpowiedź jakoś skłaniam się bardziej ku wikolowi - to jaki "papier" użyć? może zerknij na zwory serwetek ryżowych np ? łatwiej się na pewno klei. Albo jeszcze prościej - papiery do scrapbookingu. Wiesz, jaki klimat chcesz uzyskać? może w ogóle pomaluj farbą, poprzecieraj czy podcieniuj i jakieś stemple dodaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.08.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 chciałabym by była jednobarwna, ale nie gładko na jeden kolor - tylko taki efekt jakby zacieki, wybarwienia, cienie jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 30.08.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 chciałabym by była jednobarwna, ale nie gładko na jeden kolor - tylko taki efekt jakby zacieki, wybarwienia, cienie jakieś wg mnie najlepiej uzyskac taki efekt farbami lub tuszami/mgiełkami - cieniując. Tylko dla laika to może nie byc takie proste - lepiej najpierw poćwiczyć na czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 01.09.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Podusia dla synka do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.09.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 zosik śliczna ! jaka dopracowana fajne zapięcie z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.09.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Piękna podusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.09.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Podusia dla synka do przedszkola [ATTACH=CONFIG]209731[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]209732[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]209733[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]209734[/ATTACH] mój Adaś byłby zachwycony ! Podaj mi prosze na PW czy jest szansa na zamówienie podobnej i cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.09.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Zosik CZAD!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 03.09.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ależ mi słodzicie i dobrze mi z tym hihihi. Młodej chyba z Peppą zrobię, bo widzi ją smarkula (1 r. 3 mies.) to aż podskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Zosik pięknie wyszło wygląda conajmniej jak ze sklepu (to komplement:P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 03.09.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 hehehheh Venus, dobre faktycznie nieraz można różnie to odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonomazja 04.09.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Zainspirowana tym zdjęciem, chciałabym zrobić zw skrzynek regał na książki. Zastanawiam się jak to zrobić - od pana z warzywniaka dowiedziałam się gdzie mogę kupić skrzynki, ale zastanawiam się jak jak je połączyć. Myślałam też o pomalowaniu ich farbą akrylową, ale boję się, że będzie odpryskiwać. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.09.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 ideą tego typu konstrukcji jest to, że one mają wyglądać na zużyte, wiec odpryskująca farba to nic takiego.Na zdjęciu nie są zabezpieczone. Do malowania wypadałoby przeszlifować papierem ściernym, by pow. była gładka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 06.09.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 szocik - faktycznie odpowiadałam na temat sznurka. Sznurek bawełniany 5mm a najlepiej 6mm i szydełko nr 8 lub 9, druty też nr 8 lub 9. Ja robię na drutach nr 9 a na szydełku nr 8, tak jakoś mi pasuje. Wrzucam fotki pufy na drutach, którą wczoraj skończyłam. [ATTACH=CONFIG]176982[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]176983[/ATTACH] Tro[ATTACH=CONFIG]176984[/ATTACH]Trochę widać materiał wewnętrzny, ale następna będzie bardziej dopracowana, już wiem jak przerabiać rzędy żeby było mniejsze kółko. Z włóczki łatwiej byłoby ściągnąć kółko ale grubość sznurka na to nie pozwala. Materiał wewnątrz jest takiego samego koloru jak sznurek, tylko zdjęcie przekłamało kolor. A ja ciągle podziwiam wasze śliczności. Witajcie czy ktokolwiek ma może schemacik jak zrobić to cudo?? może być priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts