GraMar 22.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Ja mam najlepsze- to aluminiowe w lokalu, mimo,że nie są najcieplejsze ale trzymają się dzielnie, dotychczas bez najmniejszych usterek.Firmy produkującej ani profila nie rozszyfrowałam, a paragonu oraz dowodów zakupu nie mam-były kupione z lokalem w 1998r. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez GraMar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchla169 30.01.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam, ja mam okna z firmy postęp" koło Olsztyna, użytkuję już drugi rok i jestem BAAARDZO ZADOWOLONA, s piekne maja kilka poziomów "rozszczelnienia", a w największe mrozy i wichury trzymają ciepło domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jomo 30.01.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja mam w swoim domku okna drewniane. Jestem z nich zadowolona ale trudno jest o jakąś szerszą analizę skoro mają dopiero dwa lata. Gdyby kogoś nurtowało jakieś konkretne pytanie, proszę pytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekG. 11.02.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ja mam okna drewniane z Glutmatexu. Bardzo dobrze się spisują już trzeci rok. Wszystko starannie wykończone i wysokiej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budującakobieta 10.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja mam okna drewniane z krakowskiej firmy, która już nie istnieje. I trochę mnie to martwi, czy ktoś może wie, co mam zrobić w razie jakiejś reklamacji? Na razie jest wszystko okej, ale nie wiem, co będzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 18.05.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Ja mam u siebie plastiki, z końca lat 90, wtedy kiedy wymiana okien w bloakch i domach zaczęła się robić wyjątkowo popularna. Mam z nimi trochę problemów, szczególnie jeśli chodzi o blokadę przy uchylaniu ich, ale udało mi się nauczyć samodzielnego naprawiania tej usterki. (przydaje się dużo WD-40 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 21.06.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Najnowsze opinie o oknach www.ocenio.pl . Dodawajcie swoje opinie wtedy stworzy się ciekawy zbiór, który pomoże innym użytkownikom w podjęciu właściwej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saruman 07.07.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ktoś może kupował okna w BM Śladewska Brwinów?Jak się z nimi współpracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala21 21.02.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Najnowsze opinie o oknach www.ocenio.pl . Dodawajcie swoje opinie wtedy stworzy się ciekawy zbiór, który pomoże innym użytkownikom w podjęciu właściwej decyzji. No właśnie. Niech ktoś podpowie jakie okna do nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 21.02.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Ja mam okna Sokółki, wstawiane 2 lata temu od roku mieszkamy, zero problemów jak na razie, sosna pakiet 3 szybowy z argonem, jak na razie nie moge nic złego powiedzieć.Ważny jest montaż.My zamawialiśmy w Warszawie na bartyckiej, teraz to salon Zielonka.Był pewien problem z HSem ale jakoś dali rade poprawić jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obibok11 24.02.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 ja też mam od sokółki i nie ma żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 11.03.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Ktoś może kupował okna w BM Śladewska Brwinów? Jak się z nimi współpracuje? Do finalizacji tranzakcji nie doszło. Mimo to pochwalę za dobre podejście do klienta - doradzają z głową. Okna robi dla nich ALMIX z Grajewa. Z tego co kojarze działają na aluplascie. Cenowo nie jest to Drutex ale w miare przystępnie. Niestety nie wiem nic na temat montażu a to wiadomo jest połowa sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almarat 11.03.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 My montowaliśmy okna z Veki od pośrednika z biłgoraja na przestrzeni może 2-3 lat, bo na tyle wtedy fundusze pozwalały, wstawiało się po 2-3 okna (1-piętrowy dom wolnostojący) i o nich nie mogę złego słowa powiedzieć. Płaciliśmy coś koło 700 zł od okna, z jednej strony pokryte naklejka tak że wygląda to na drewno a z drugiej normalny plastik, w szybach zlote nitki. Jakość okna jest dobra, może jedynie do klamek mógłbym mieć uwagę że mają tendencję do luzowania się bez powodu. Fachowcy zamontowali je dobrze , poza pierwszymi dwoma ale to inna ekipa robila, więc jest ciepło i wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 12.03.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ja u siebie zamontowalem drewniane okna od sitaka z lubszy, okolice.wroclawia, wszystko z nimi ok, u mnie wisza pol roku, ale u rodzicow sa te same okna i po 10 latach jak sie umuje to wygladaja jak nowe. takze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelajasinska121 31.07.2019 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Ja mam okna drewniane i są najlepsze. W razie pytań- jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karasso 31.12.2019 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Aluminiowe i do domu nie polecam. Zimą w dotyku są lodowate w dodatku każdą ryskę na nich widać. Jak dom to tylko drewno lub plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.12.2019 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Mam Hekaplast i jestem bardzo zadowolona. W przeciwieństwie do drzwi z vikkinga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliq 03.01.2020 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Ja mam okna firmy Oknoplast Kraków. Jedne z lepszych mi się wydaje. Przyciągnęła mnie szeroka paleta kolorystyczna za które nie trzeba dopłacać. A chciałem by wszystko co możliwe było czarne. Plus do tego szkolenie stopsol które razem super sie komponuje. Montaż jak i produkt oraz obsługa klienta na wysokim poziomie. (chociaż obsługa mogła by być ciut lepsza aczkolwiek nie narzekam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 04.01.2020 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 Mam okna aluplast profil 8000. Bardzo solidne bardzo szczelnie, ciche.Drzwi wikend też bardzo ładnie chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_wro 05.01.2020 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 (edytowane) a ja powiem tak... Nigdy wiecej nie kupie wysokich okien plastikowch. No niech beda jakies 1.5x1.5 metra. Obecnie mam okna od producenta X na profilu Veka SL82 o wysokosciach: 2100 i 2400. To co sie dzieje z tymi oknami na sloncu to jest jakis zart. Serwis byl u mnie chyba z 10 razy. Prostowal okna, regulowal, itd. Nic to nie daje. Okna powyzej 2 metrow nie nadaja sie na strone poludnie - zachod, przynajmniej nie VEKA Softline 82. Brzuchy do srodka na 3-4 mm na dlugosci skrzydla, brak szczelnosci itd. Najwieksza wtopa na budowie. Niech sie producenci chwala jakimis wspolczynnikami, wewn. uszczelkami, ktore sa po to zeby o nich wspominec w broszurach. I co z tego... jak okna banany i po 2 sezonach i skrzydla nie przylegaja do ramy - wiatr hula az milo. Nigdy wiecej plastiku. Okna w starym domu jakies Drutexy co maja 15 lat sa w lepszym stanie niz moje super profile po 2 latach. Nauczka na przyszlosc - tylko aluminium albo drewno. Edytowane 5 Stycznia 2020 przez michal_wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts