Kiatuszek 24.01.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, Gdzie szukacie inspiracji ogrodowych? Ja nie mam pomysłu na mój. Latem byłam w Ogrodach Tematycznych Hortulus w Dobrzycy. Od tej wizyty zapragnęłam mieć własny ogród. W Hortulusie kupiłam wiele nietypowych roślin, najfajniejsze że tamtejsi ogrodnicy udzielają dużo porad, dodatkowo wypatrzyłam sobie w samych ogrodach kilka roślin i na miejscu mogłam je zakupić. Najbardziej podobał mi się ogród japoński i ogród z różami - rosarium. Znacie jeszcze takie miejsca? Najlepiej w województwie zachodniopomorskim. A może ktoś już był w Hortulusie i zrobił zdjęcia? Przydadzą się na ściągę do ogrodu...................... Na ich stronie jest ogromna galeria zdjęć z ogrodów całego świata podobno właściciel tego Ogrodu zrobił je wszystkie sam, dzięki temu ma inspiracje do tworzenia. Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Kiatuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.01.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Na forum istnieją wątki z inspiracjami - wystarczy poszukać. Ja korzystam głównie z google grafika. Ale mam wrażenie, że po prostu reklamujesz szkółkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts