JK2010 26.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 http://wyborcza.biz/finanse/1,108340,13280700,Ile_kosztuje_dom_energooszczedny_.html#BoxBizTxt Pytanie jak w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 26.01.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Myślę, że uda się taniej i cieplej. Taka cena za metr może być usprawiedliwiona wysokiej jakości wykończeniem i/lub tym, że ja przy wykończeniówce (i części instalacji) sam z rodzinką dużo zrobię, a ta cena zapewne uwzględnia robociznę także na tym etapie. Zobaczymy I nie będę miał takiego dużego bufora ciepła Edytowane 26 Stycznia 2013 przez imrahil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 26.01.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 I nie będę miał takiego dużego bufora ciepła Rzeczywiście przefachowi redaktorzy w gaz.wyb. - bufor na 400m3 Jakby wszystko robić ekipami, łącznie z gwc, solarami, kominkiem, rekuperacją, kotłem kondensacyjnym (jak w tekście) to może tyle by wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts