pastorek23 28.01.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Witam. Zamierzam kupić te panele do kuchni pomiędzy blat a szafki wiszące. Jak myślicie lub jakie macie doświadczenie z tymi panelami. A może znacie inna firmę która posiada takie panele w swojej ofercie. http://www.proform.eu/c,2,panele-moduloform Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.01.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 powodzenia w szorowaniu ich z tłuszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastorek23 29.01.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) powodzenia w szorowaniu ich z tłuszczu Nie chodziło mi o taką rade ... Edytowane 29 Stycznia 2013 przez pastorek23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.01.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Pastorek, zarzucanie jednej z najbardziej efektywnych na FM osób, że sobie posty nabija, jest żenujące... A panele będą łapać tłuszcz niemiłosiernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastorek23 29.01.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 tyle że ja chciałem tylko uzyskać informacje czy nic tymi panelami np. od temperatury nie będzie sie działo lub czy ktoś zna inna firmę co posiada takie panele a nie o czystość bo o to sam będę dbał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.01.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jak zareagują na temperaturę, to Ci producent musi odpowiedzieć, bo zna skład...A wyszukiwarka FM mówi, że nikt o tych panelach i tym producencie nie pisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.01.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ja bym się o tłuszcz nie martwiła jeżeli będzie indukcja- ja mam na ścianie mozaikę i tez było gadanie z cyklu po co na co , uciążliwe sprzątanie bo tyle fugi i zakamarków a jest rewelacyjna w utrzymaniu czystości. a panele ciekawie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts