Utaś_e36 29.01.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Witam koncze wlasnie remont , i moj salon z jadalnia jest wymalowany na szaro (kolor dekoral wierza eifla) i do tego tynk pergamin w kolorze fioletu, tynk jest na scianie z tv i piolki mam tym wyrobione takie z regibsa i obudowa tregi jest tym tynkiem zrobiona. podloga jet do dab sekaty panele. powiem ze ja mysle o bialych meblach z polyskiem, moze bialo czarne, tu jest przyklad http://allegro.pl/mebloscianka-lyra-2-kolory-wysoki-polysk-led-asm-i2930181727.htmlBardzo bym prosil o pomoc (mile widziane zdjecia z przykladami)pozdrwiam wszystkich Łukasz Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Utaś_e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.01.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Utaś - miej litośc dla czytelników i popraw swój wpis. Tam jest tyle błędów, że cięzko zrozumieć co piszesz. A już "regibsy" rozłożyły mnie na łopatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 17.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Czyli ściany szarość + fiolet i zastanawiasz się nad białymi lub biało-czarnymi meblami? Sama meblościanka całkiem przyzwoicie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts