anjaflo 30.01.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam, mamy wprawdzie jeszcze sporo czasu - blok dopiero się buduje, ale do marca musimy ustalić ścianki działowe. Oprócz otwartej kuchni (z wyspą?) i chęci posiadania mini-garderoby - nie mamy żadnego pomysłu. Na załączonych plikach jest rzut piętra, na którym są pomiary ścianek; print screen ze strony developera z jego obmyśleniem mieszkania i ostatni obrazek to nasze modyfikacje do tej pory - szare ściany zostają, biała w kuchni do wywalki, pod znakiem zapytania garderoba w pokoju nr2. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam serdecznie! Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.01.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Nie masz ani centrymetra na szafę gospodarczą... Garderobę i szafę gosp. można wydzielić z części halu i pokoju, ale trzeba do tego speca... Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 30.01.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) ja bym tak zaplanowałam rozkład tego mieszkania Edytowane 30 Stycznia 2013 przez lelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelik 30.01.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) albo jeszcze tak Edytowane 31 Stycznia 2013 przez lelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.02.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Ja proponuję tak:http://images44.fotosik.pl/579/2a7aea1896f6d2e2.jpg Otwarcie przestrzeni spowoduje, że mieszkanie będzie się wydawać większe. Dodałam wiele szaf - w przedpokoju dwie ubraniowe (60 cm) i jedną wąską na buty zaraz za drzwiami.W salonie jest miejsce na dużą kanapę, fotel, szafki na rtv oraz na ścianie łazienki miejsce na biblioteczkę (lub elegancką konsolkę z lustrem). W Powiekszonej kuchni we wnęce mieści się lodówka (L), za zlewem zmywarka (Z) a za zmywarką piekarnik (P) w półsłupku - czyli nie takim do sufitu, ale do ramienia cżłowieka). Za lodówką zabudowe mozna pociągnąć dalej pod oknem, ale radzę tu szafki zrobić węższe - 40 cm. Posłużą do trzymania rzadziej używanej zastawy, obrusów, świec itp.Miedzy kuchnią a salonem jest miejsce na duży stół (warto wstawić mniejszy, ale rozkładany).W nowej sypialni rodziców jest teraz miejsce na duża szafę ubraniową. Również łazienka jest nieco większa i zmieści płytką szafę za drzwiami na środki czystości i miotły. Edytowane 1 Lutego 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts