PusiaKssawery 12.04.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 fakt linki dla tych co potrafią samodzielnie myśleć! Rozumiem, że wg Twoich kryteriów??? Chyba masz problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.04.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 i to poważny zerknęłam wczoraj w posty kolegi, i w każdym same dziwne linki, wklejane we wszystkie wątki na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.04.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 i to poważny zerknęłam wczoraj w posty kolegi, i w każdym same dziwne linki, wklejane we wszystkie wątki na forum... No właśnie też zerknęłam ... i nie mam więcej pytań :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2016 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Włodek, bo poproszę o bana dla Ciebie. PLEASE, Facet, skoro jesteś taki dyskutnik, to znajdź sobie właściwe forum i nie udawaj, że my jesteśmy mniej intelgentne od Ciebie. Zresztą... już piszę do moderatorów jaki nam się tu na forum zaszczepił mól umysłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.04.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 brak pytań w temacie świadczy o ........? .... o tym, że mamy w dupie nurtujący Ciebie temat??? Jaśniej chyba się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.04.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Wszystkie jesteście agentami facetów w czerni, opłacane przez żydo-masono-komune i koncerny farmaceutyczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Pusia, usuwamy swoje posty na powyższy temat? Elfir, dzięki ale zapomniałaś o cyklistach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.04.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 wegetarianie też się domagają pamięci o nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2016 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Witam.Co tu się wyprawia Ja się pytam???!!! Kolega, jak widzę został wymazany, podeptany, przekrzyczany...Ale Ja tu mam ormo fiu fiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.04.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Witam. Co tu się wyprawia Ja się pytam???!!! Kolega, jak widzę został wymazany, podeptany, przekrzyczany... Ale Ja tu mam ormo fiu fiu... Przez moment pomyślałam, że zostałaś faszystką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.04.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Pusia, usuwamy swoje posty na powyższy temat? A może nie?? Wiesz co, wczoraj z ciekawości przeczytałam 2 wątki spiskowe tego kolegi i tak się ubawiłam do łez, że może kogoś skuszą te nasze wpisy i też się rozerwie. To lepsze od kabaretu No chyba, ze Mari sobie życzy żeby usunąć to nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2016 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Róbta co chceta Ja faszystką???? Ale ze co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.04.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Ja faszystką???? Ale ze co? No bo wiesz, ja tu nie w temacie, a nagle taki wpis w Twoim wątku do dyskusji... może o czymś nie wiem, aż bałam się zapytać Ale koleś mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2016 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Nudzi się ten facet, ale mnie jego rozrywki nie wciągają. Niech sobie zaprosi kumpli na grilla i niech się tam wyzwierzęcają na te płytkie, sformułowane z pominięciem tolerancji, a co gorsza z pominięciem wiedzy, spreparowane tematy. Do mojego ogródka takich nie wpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.04.2016 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Nudzi się ten facet, ale mnie jego rozrywki nie wciągają. Niech sobie zaprosi kumpli na grilla i niech się tam wyzwierzęcają na te płytkie, sformułowane z pominięciem tolerancji, a co gorsza z pominięciem wiedzy, spreparowane tematy. Do mojego ogródka takich nie wpuszczam. Nie, no ja też nie wpuszczam, kompletnie nie mój typ człowieka. Nawet nie wiedziałam, że takie egzemplarze istnieją. Dlatego taki stan osłupieniowy zaliczyłam wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2016 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Ja mając świadomość istnienia takich oszołomów nawet wśród podobno oświeconej części społeczności ludzkiej, jaką są dziennikarze, od lat korzystam z "osobistego filtru" mojego J i nie czytam gazet (poza tymi, które sama łamię) i nie oglądam tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.04.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Ja mając świadomość istnienia takich oszołomów nawet wśród podobno oświeconej części społeczności ludzkiej, jaką są dziennikarze, od lat korzystam z "osobistego filtru" mojego J i nie czytam gazet (poza tymi, które sama łamię) i nie oglądam tv. No to ja podobnie - z troski o swoją psychikę od lat nie czytam gazet, nie oglądam żadnych programów informacyjnych w TV ani w necie, ostatnio nie włączam w ogóle TV tzw. publicznej, unikam polityki w każdym wydaniu. Ale o istnieniu takich oszołomów nie miałam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 No, to jesteś lepsza ode mnie. Maciarewicz to obcy temat pewnie dla Ciebie, a to przecież taki wariat, o którym nie da się nie wiedzieć. Ja mam prasówki przy śniadani. J czyta wszystko jak leci i sonduje mnie potem tematycznie. Decyduję o czym dyskutujemy napychając brzuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.04.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Maciarewicz to obcy temat pewnie dla Ciebie, a to przecież taki wariat, o którym nie da się nie wiedzieć. No tak wiem kto to jest, ale to tyle i wystarczy. Nie uzyskuję informacji na temat jego wyczynów. U nas jest zakaz rozmów o polityce przy spotkaniach rodzinnych/znajomych/przyjaciół. A gdy jestem w towarzystwie "obcym" gdzie takie tematy się porusza np. w pracy to albo udaję głuchą i niedorozwiniętą, nie zabieram głosu a jak się da to opuszczam towarzystwo. Wychodzę z założenia, że mam dość kłopotów własnych, żeby denerwować się otaczająca nas zgnilizną, na którą i tak nie mamy wpływu. A puste bicie piany wcale mi dobrze nie robi. Jeśli mam czas na relaks (poza czasem dla rodziny, futer, domu i ogrodu) to oglądam sobie całe sezony ulubionych seriali. Np. teraz od I sezonu "Grę o Tron" - szykuję się na 25 kwietnia - nowy sezon. Chyba 10 x obejrzałam wszystkie sezony "Gwiezdne wrota - Atlantyda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2016 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Też tak oglądamy. Specjalnie zrobiliśmy sobie prezent gwiazdkowy z projektora i teraz wieczorem kominek, winko i seansik filmowo-serialowy. Ale informacje wolimy mieć, a J to mól wszelkiego czytelnictwa. Na szczęście nie co dzień rozmawiamy o polityce i gospodarce. Bywa filozoficznie, psychologicznie... a dziś było o masonerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts