nielot2 03.02.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Mamy biały lakierowany stół. Leżą sobie na nim takie normalne podkładki na talerz czy kubek. Chcielibyśmy jednak blat zabezpieczyć nieco bardziej przed atakami dzieciaków itp. Szukamy czyli pomysłu co połozyć na blat aby go chronić i aby było to nowoczesne i proste w formie. Wszelkie pomysły mile widziane http://img809.imageshack.us/img809/260/dsc8299.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 03.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jak byłam dzieciakiem to mi rodzice na biurko położyli szkło żeby zabezpieczyć blat tego cuda Proste w formie jest, i z mojego doświadczenia powiem , że się sprawdza. Pozostaje tylko kwestia estetyki i upodobań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 03.02.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Problem polega na tym że jak stół będzie trzeba rozłożyć dla większej liczby osób to taka tafla szkłą pozostając na stole jest niezbyt wygodna. Jeśli ją zdejmiemy to ryzyko dla dzieci i dla szkła wzrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Folia samoprzylepna, przexroczysta powaznie mówiąc... zostawiłabym tak jak jest. Trudno, za jakis czas zainwestuj w drugi stół, albo tylko blat - jesli sie zniszczy. Nie ma dla mnie sensu zasłanianie mebli, podłogi... tylko dlatego , że się zniszczy. nie będzie kiedy cieszyć się nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 04.02.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Jestem tego samego zdania co Ave, meble są po to aby z nich korzystać. Jak stół lakierowany się porysuje to można go ponownie spolerować co mniej lub bardziej przywróci mu poprzedni urok. Nawet blaty z corianu itp czasami się poleruje aby je odświeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekJ. 25.08.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Odświeżam temat ... od kilku dni jesteśmy w posiadaniu pięknego lakierowanego stołu ... niestety potwornie rysuje się nawet od talerzy, rzekłbym że nie nadaje się do użytkowania ... jakieś sugestie co na nim połozyć ? http://img690.imageshack.us/img690/6784/5m4s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Ceratę Talerze przecież powinny być stawiane na podkładkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 25.08.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Odświeżam temat ... od kilku dni jesteśmy w posiadaniu pięknego lakierowanego stołu ... niestety potwornie rysuje się nawet od talerzy, rzekłbym że nie nadaje się do użytkowania ... jakieś sugestie co na nim połozyć ? http://img690.imageshack.us/img690/6784/5m4s.jpg hej, za pare dni nie będzie Ci przeszkadzalo jak się będą pojawialy nowe rysy. Tzn zawsze będzie trochę szkoda, ale w końcu przestaniesz zwracać na to uwagę. Ja tez mam bialy, lakierowanyt i etz się trochę rysuje. Ale co tam! Nie kosztowal majątku. JA jest tak piękny ze nie chce go chowac pod obrusem. oczywiście do jedzenia klade podkładki (czerwone, ikeowe, bambusowe), kiedy mamy gości klade serwete albo obrus. A na codzien stoi goły Ja zastanawiam się natomiast jak "udekorować stol". co na nim postawić. Sztuczne kwiaty w gre nie wchodzą. Z zywymi ciężko, tzn od czasu do czasu owszem, ale nie codziennie... a co stoi u was na stolach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 laptop, papiery, kubek po herbacie, długopis, stary dysk twardy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 26.08.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 laptop, papiery, kubek po herbacie, długopis, stary dysk twardy... Czyli życie Ja akurat jestem z tym, które na stole nie mogą mieć nic. bo jak jest cos to jest bałagan. hehe serio. jakąs schizę mam dziwną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts