Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co na stół lakierowany ?

nielot2

Recommended Posts

Mamy biały lakierowany stół. Leżą sobie na nim takie normalne podkładki na talerz czy kubek. Chcielibyśmy jednak blat zabezpieczyć nieco bardziej przed atakami dzieciaków itp. Szukamy czyli pomysłu co połozyć na blat aby go chronić i aby było to nowoczesne i proste w formie. Wszelkie pomysły mile widziane

http://img809.imageshack.us/img809/260/dsc8299.jpg

Folia samoprzylepna, przexroczysta ;)

powaznie mówiąc... zostawiłabym tak jak jest. Trudno, za jakis czas zainwestuj w drugi stół, albo tylko blat - jesli sie zniszczy.

Nie ma dla mnie sensu zasłanianie mebli, podłogi... tylko dlatego , że się zniszczy. nie będzie kiedy cieszyć się nimi.

• 6 months później...
Odświeżam temat ... od kilku dni jesteśmy w posiadaniu pięknego lakierowanego stołu ... niestety potwornie rysuje się nawet od talerzy, rzekłbym że nie nadaje się do użytkowania ... jakieś sugestie co na nim połozyć ?

http://img690.imageshack.us/img690/6784/5m4s.jpg

hej, za pare dni nie będzie Ci przeszkadzalo jak się będą pojawialy nowe rysy. Tzn zawsze będzie trochę szkoda, ale w końcu przestaniesz zwracać na to uwagę.

Ja tez mam bialy, lakierowanyt i etz się trochę rysuje. Ale co tam! Nie kosztowal majątku. JA jest tak piękny ze nie chce go chowac pod obrusem. oczywiście do jedzenia klade podkładki (czerwone, ikeowe, bambusowe), kiedy mamy gości klade serwete albo obrus. A na codzien stoi goły :-)

Ja zastanawiam się natomiast jak "udekorować stol". co na nim postawić. Sztuczne kwiaty w gre nie wchodzą. Z zywymi ciężko, tzn od czasu do czasu owszem, ale nie codziennie... a co stoi u was na stolach?