yup 09.02.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Witam wszytkich:) Chociaż dopiero się ujawniam, podczytuję to forum od dawna. Mam do Was ogromną prośbę-nie wiem co mam zrobić ze ścianą w dużym pokoju. Myślałam, żeby powiesić tam duży obraz w białej ramie, jednak nie wiem co to mógłby być za obraz.Poza tym mam już kilka białych ramek i teraz jeszcze wieszać kolejny...no nie wiem. Może macie jakieś fajne pomysły? Liczę na WAS:) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 09.02.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Jeżeli chodzi o tę część ściany przy kanapie, pod półką ze zdjęciami w białych ramkach, to ja bym tam nic nie wieszała. Wystarczy półka, inaczej będzie bardzo zagracone. A jeśli przy okazji mogę coś doradzić: ten małpi gaj dla kota postawiłabym w mniej widocznym miejscu, nie w salonie, przy kanapie i ławie Edytowane 9 Lutego 2013 przez Margoth* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yup 09.02.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dzięki za komentarz. Wydaje mi się jednak, że jest za pusto i wygląda to na coś niedokończonego. Małpi gaj musi pozostać w tym miejscu, ponieważ chcę aby kot spędzał z nami swój wolny czas:) więc tego nie wyrzucę na pewno. Dzięki za opinię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.02.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Na pewno nie jest pusto Salon wygląda na w pełni skończony. Zgadzam się z Margoth - jak coś dodasz, będzie wyglądać tylko gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yup 09.02.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 naprawdę? Ja cały czas kombinuje co tu zrobić, pomysł z półka był nie do końca przemyślany i gdybym jeszcze raz robiła mieszkanie, nie zdecydowałabym się na nią. I dlatego chcę coś dodać, zmienić, chociaż nie jestem osobą, która lubi przepych. Myślałam też o jakiejś półce takie zwykłej desce na której mogłabym postawić kilka książek, świecznik czy coś tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.02.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Może zlikwiduj półkę? To tylko karton gips. Zaszpachlujesz ślady po śrubach, machniesz ścianę farbą i powiesisz jeden duży obraz lub przemalujesz ramki na bardziej kontrastowy kolor i zrobisz nad kanapą galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yup 09.02.2013 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) hmm no nie myślałam, żeby ją półkę likwidować. Niedawno została zbudowana:) Zresztą mój TZ narazie nie chce słyszeć o "remontach". Ja biały kolor bardzo lubię i te ramki bardzo mi się podobają, więc nie zamierzam ich przemalowywać. aaa coś muszę z nią zrobić bo to taka duża ściana a jest nijaka. Dzięki za pomysłymyślałam, żeby może nakleić jakiś cytat w tym stylu:http://www.pakamera.pl/na-sciane-cytat-yesterday-nr602213.htmnie koniecznie ta treść. Albo jakiś cytat oprawić w ramę i zawiesić na ścianie. Lustro w ramie chyba tu nie pasuje? Edytowane 9 Lutego 2013 przez yup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.02.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Półka mogłaby sie sprawdzić, ale krótsza - tylko do cegieł Zdjęcia na półce są ok, ale nie w takim porządku jak u Ciebie Potrzebna jest kompozycja wysokości albo w kształcie A, albo M... Żadnym cytatów, naklejek, luster - błagam! Tam nie ma na to miejsca ani fizycznie, ani estetycznie. Zasadniczo - jak dziewczyny wyżej radzą - trzeba odjąć dekoracji w tym wnętrzu, bo jest ich strasznie dużo A plus to, co jest w hallu.... Wszystkie możliwe wzory, faktury + przewidywalność koloru dodatków - to się nie sprawdza, choć Dekoratornia usiłuje od dłuższego czasu przekonać ludzi, że tak. Edytowane 10 Lutego 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yup 10.02.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Co to znaczy, ramki w kształcie A lub M? To znaczy, że u mnie nieporządek? Za dużo dekoracji? Przecież ja ich prawie w ogóle nie mam;) A co wg Ciebie powinnam zlikwidować? Proszę o podpowiedź, bo ja jestem przyzwyczajona już do tego wnętrza i po prostu nie widzę tego. Można zrobić coś, żeby było lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.02.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) To jest układ A - zdjęcie z blogu www.interiorspl.com http://interiorspl.com/storage/stylingtips4fotos.gif?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1348488474536 A tu więcej rad: http://interiorspl.com/strona-gwna/kompozycje-czyli-jak-ustawia-przedmioty.html Edytowane 10 Lutego 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.02.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Białych ramek na białej ścianie nie widać. Dlatego przy likwidacji półki namawiałabym na przemalowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yup 10.02.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 ściany nie są białe, tylko są koloru kawa z mlekiem-na zdjęciu może wydają się być jaśniejsze. Półki nie zamierzam likwidować Postaram się poustawiać zdjęcia w kształcie litery A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts