szczukot 10.02.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Mam odkurzacz BEAM z wbudowanym LCD. Jak go kupowałem, nie spodziewałem się takiego głupiego pomysłu, że on chodzi cały czas ! Przecież to powinno wchodzić w jakiś suspend przy wyłączonym odkurzaczu a nie cały czas świeci.Ma ktoś jakiś pomysł jak to przerobić ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 11.02.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Rezygnując z gwarancji dobrać się do elektroniki i odłączyć (fizycznie) podświetlenie wyświetlacza można. Ale nie wiem, czy jest sens... W czym Ci ten wyświetlacz tak właściwie przeszkadza? To prądu zużywa tyle co kot napłakał. Pomysł ze strony producenta faktycznie głupi, ale nie przejmowałbym się. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.02.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Wkurza mnie, ze ciagle swieci w garazu. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psulek 11.02.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No tak, to już problem. Człowiek chce uciec przed babą do garażu a tam go wyświetlacz w-wia. Dorób sobie pokrywkę. BTW. po kiego grzyba wyświetlacz na odkurzaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 12.02.2013 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No cos tam na tym wyswietlaczu nawet jest. Czasam te dane moga sie przydac. JEst tam czas pracy, stan filtra, silnika, sily ssania. Jakas godzina i temperatura. Czyli cos, na co chcialoby sie zerknac raz na kilka tygodni.A to caly czas swieci. Ba. To nawet scrolla ma i ciagle sie rusza. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makusiaga 02.04.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Chcecie powiedzieć, że przed babą w garażu nie idzie się schować, bo wyświetlacz mnie wyda, a do tego jeszcze jak cwana to sprawdzi czy odkurzyłem porządnie, czy tylko w 5 minut przeleciałem kąty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.04.2013 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 No jak bedziesz mial z LCD to tak Liczy czas pracy maszyny i swieci po oczach w garazu. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts