Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - uwagi

Redakcja

Recommended Posts

Gość Gosc***
Anonimowa strona internetowa ma być jakimś dowodem? Ja proszę od dłuższego czasu firmę "Ciepły Dom" by wypowiedziała się na temat przejęcia zobowiązań firmy ST24 ale bez skutku.

akurat to łatwo sprawdzić, kto jest właścicielem domeny :D

np. tutaj

http://whois.intensys.pl/

i wszystko jasne :p

Edytowane przez Gosc***

• Odpowiedzi 818
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chyba już dawno sobie strzelił (zaczął w poprzednim wcieleniu), teraz tylko po mału wszystkie samobóje wychodzą na światło dzienne

Jeżeli sprawy wyglądają tak jak to przedstawia ozzy to każdy w pełni poczytalny wykonawca starał by się sprawę załatwić bez pomocy organów prawa. Podzielam więc zdziwienie Magnolii

Gość Gosc***
Niby co jest jasne???

jak za pierwszym razem sprawdziłem - to wyskoczył mi wynik, w którym pisało, że dane są niejawne, bo właściciel jest osobą fizyczną (czy coś w tym stylu)

i było podane która firma zarejestrowała tę domenę. I jeszcze parę innych informacji

Co ciekawe, jak teraz spróbowałem zrobić to samo to otrzymałem komunikat - wskazana domena nie istnieje bądź jest nieprawidłowa...

Gość Gosc***
Mi to lotto. I tak czekam na pozew :)

Tylko to chyba potrwa, bo adwokat ma duzo pracy. Musi zapewne wielu inwestorom udowodnic, ze sa wielbladami.

pewnie IP ustala...a wiecie ile to może trwać....:stirthepot:

Teoretycznie w statucie CD, może być coś zawarte na temat przejęcia zobowiązań, czy tez "połączenia", czy kontynuacji z ST24.

Ale prawnie jest to martwy zapis, bo kontrahenci ST24 nie dostali zawiadomienia o przejęciu zobowiązań ciążących na ST24 przez spółkę CD. Nie dostali i nie dostaną, bo spółka wysyła aneksy, do umowy - a to zupełnie inna sprawa.

Ta strona to "podstrona" na domenie klubu sportowego (?) z Biskupca. Ciekawe jest to, że CD zamieściła tam logo Atlantic Polska, zupełnie "przypadkowo" zapewne.

Jeszcze raz napiszę:

Jak nie macie papierowego potwierdzenie o przejęciu zobowiązań przez CD (lub podpisanego aneksu), wszelkie kroki podjęte wobec spółki Ciepły Dom, a dotyczące rozliczeń z ST24 są (będą) bezskuteczne - to tylko gra na zmęczenie materiału, czyli Was drodzy inwestorzy.

Swoje roszczenia kierujcie do byłej właścicielki firmy ST24, czyli Moniki P - bez pośrednictwa Ciepły Dom.