Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - uwagi

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 818
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No widzę że tak to Pan odbiera.

Jak Pan pamięta ja ze swojej strony w ramach przeprosin WRZUCIŁEM Panu sterownik T78 a kwestie serwisu otrzymałem w odpowiedzi od pracownika A i czekam na potwierdzenie aby móc dać Panu odpowiedź.

Może trzeba było takie potwierdzenie uzyskać z "A" przed składaniem mi jakiś obietnic? Za miesiąc mija termin rocznego przeglądu i jak mam nadzieję pojawi się okazja do dokończenia prac montażowych. Proszę tego nie zawalić.

Może trzeba było takie potwierdzenie uzyskać z "A" przed składaniem mi jakiś obietnic? Za miesiąc mija termin rocznego przeglądu i jak mam nadzieję pojawi się okazja do dokończenia prac montażowych. Proszę tego nie zawalić.

Proszę Pana jak Pan wie przegląd odbywa się raz do roku a nie jak się komuś podoba.

Dodatkowo ten temat że niby nie przyjechaliśmy do Pana na przegląd itp pisze Pan od dłuższego czasu.

Jeżeli się nie pojawimy u Pan w miesiącu kwietniu może Pan się żalić jaki to ja jestem zły.

Niestety przegląd jest coroczny - raz na rok.

Pozdrawiam

Dodatkowo ten temat że niby nie przyjechaliśmy do Pana na przegląd itp pisze Pan od dłuższego czasu.

Nie pisałem, że nie przyjechaliście na przegląd tylko, że pomimo wielokrotnego umawiania się na przyjazd (a to usunąć wyciek, a to podłączyć kocioł gazowy, a to "wyregulować pompę w warunkach zimowych bo latem się nie da") ani razu nikt się nie pojawił.

Ale w odwracaniu kota ogonem jest już prawie perfekcja!