miki121 22.03.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No widzę że tak to Pan odbiera.Jak Pan pamięta ja ze swojej strony w ramach przeprosin WRZUCIŁEM Panu sterownik T78 a kwestie serwisu otrzymałem w odpowiedzi od pracownika A i czekam na potwierdzenie aby móc dać Panu odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.03.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Niech zgadnę... Masz podpisaną umowę z miki121 ale jeszcze nie doszło do jej realizacji? Cóż za podejrzenie... Kondensatów miki121 nie montuje, a wentylacje mechaniczną zrobię sobie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ale jakoś kojarzę kiedyś pytałeś się o pompę ciepła?dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 22.03.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No widzę że tak to Pan odbiera. Jak Pan pamięta ja ze swojej strony w ramach przeprosin WRZUCIŁEM Panu sterownik T78 a kwestie serwisu otrzymałem w odpowiedzi od pracownika A i czekam na potwierdzenie aby móc dać Panu odpowiedź. Może trzeba było takie potwierdzenie uzyskać z "A" przed składaniem mi jakiś obietnic? Za miesiąc mija termin rocznego przeglądu i jak mam nadzieję pojawi się okazja do dokończenia prac montażowych. Proszę tego nie zawalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.03.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ale jakoś kojarzę kiedyś pytałeś się o pompę ciepła? dobrze pamiętam? No tak, rozważałem ją, ale sam pisałeś, że to bez sensu, jak się ma gaz pod płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 22.03.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Kondensatów miki121 nie montuje Jestem prawie pewien, że na zlikwidowanej stronie www były zdjęcia z realizacji kotłowni gazowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Może trzeba było takie potwierdzenie uzyskać z "A" przed składaniem mi jakiś obietnic? Za miesiąc mija termin rocznego przeglądu i jak mam nadzieję pojawi się okazja do dokończenia prac montażowych. Proszę tego nie zawalić. Proszę Pana jak Pan wie przegląd odbywa się raz do roku a nie jak się komuś podoba. Dodatkowo ten temat że niby nie przyjechaliśmy do Pana na przegląd itp pisze Pan od dłuższego czasu. Jeżeli się nie pojawimy u Pan w miesiącu kwietniu może Pan się żalić jaki to ja jestem zły. Niestety przegląd jest coroczny - raz na rok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Jestem prawie pewien, że na zlikwidowanej stronie www były zdjęcia z realizacji kotłowni gazowej. Pewnie że były bo montujemy ale nie mam nacisku na sprzedaż tego produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No tak, rozważałem ją, ale sam pisałeś, że to bez sensu, jak się ma gaz pod płotem. Mając gaz przy domu montaż pompy jest jak by to powiedzieć dziwny rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto zamknięte 22.03.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 To taka forum nowela tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.03.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Jestem prawie pewien, że na zlikwidowanej stronie www były zdjęcia z realizacji kotłowni gazowej. W promieniu 1500 m mam trzech chętnych do instalacji kondensata, więc w necie raczej nie będę szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 22.03.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Dodatkowo ten temat że niby nie przyjechaliśmy do Pana na przegląd itp pisze Pan od dłuższego czasu. Nie pisałem, że nie przyjechaliście na przegląd tylko, że pomimo wielokrotnego umawiania się na przyjazd (a to usunąć wyciek, a to podłączyć kocioł gazowy, a to "wyregulować pompę w warunkach zimowych bo latem się nie da") ani razu nikt się nie pojawił. Ale w odwracaniu kota ogonem jest już prawie perfekcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 22.03.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 W promieniu 1500 m mam trzech chętnych do instalacji kondensata, więc w necie raczej nie będę szukał To skąd ta obrona biednego, uciśnionego miki skoro nawet się nie znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 I po roku pracy może Pan mieć już swoje spostrzeżenia w zakresie pracy pompy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 W promieniu 1500 m mam trzech chętnych do instalacji kondensata, więc w necie raczej nie będę szukał własnie na to kiedyś zwracał uwagę lukasz wszystko fajnie-ale powszechnośc serwisu w gazie i piecach prawdopodobnie z nawiązką konkurują z bezobslugowością pomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 W pompach ciepła powietrznych nie ma serwisu ani wsparcia po sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 22.03.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 I po roku pracy może Pan mieć już swoje spostrzeżenia w zakresie pracy pompy Jeżeli ma to znaczyć: "z braku mojego przyjazdu poradziłeś sobie sam" to jest w tym bardzo dużo prawdy ale chyba nie tak to powinno działać by użytkownik poprawiał po fachowcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 22.03.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 W pompach ciepła powietrznych nie ma serwisu ani wsparcia po sprzedaży. O! Zgadzamy się w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 22.03.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Panie Błażeju pewne kwestie już sobie wyjaśniliśmy ale jak widzę Pan lubi ciągle wracać do tego samego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts