Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy pomp ciepła - uwagi

Redakcja

Recommended Posts

Gość Gosc***

update:

zadowoleni:tank102m, piter719,rewo66 =3 +podobno jeszcze kilku bliżej niesprecyzowanych.

zadowoleni częściowo: magnolia,chciałbympompe = 2

niezadowoleni:Hal9000,twaro,tyrman,ozzy,irek_73,zet1977,Nicola323 - przepraszam jeśli kogoś pominąłem(krzyczeć!) =7 (+4+1 osoby proszące o nieujawnienie)==12

Edytowane przez Gosc***

• Odpowiedzi 818
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

update:

zadowoleni:tank102m, piter719,rewo66 =3 +podobno jeszcze kilku bliżej niesprecyzowanych.

zadowoleni częściowo: magnolia,chciałbympompe = 2

niezadowoleni:Hal9000,twaro,tyrman,ozzy,irek_73,zet1977,Nicola323 - przepraszam jeśli kogoś pominąłem(krzyczeć!) =7 (+4+1 osoby proszące o nieujawnienie)==12

Proponuję zmienić nomenklaturę z Zadowolony na nieoszukany

z Częściowo zadowolony na częściowo nieoszukany

z Niezadowolony na oszukany

Także gorąco zachęcam do ujawniania się na forum. Znam kilka osób ale ja tego za nich nie zrobie z czystej przyzwoitości i zasad.

Rozumiem, że każdemu może powinąć się noga ale ludzie - tyle RAZY !!! ??? Masakra

nie o to chodzi piszę Pan zet1977 że nie otrzymał zwrotu kary umownej a my czekamy łaskawie na zwrot dokumentów podpisanych przez tego miłego Pana.

A ja czekam na przesłanie jakiegokolwiek dokumentu potwierdzającego, ż firma CD przejęła wszelkie zobowiązania po zlikwidowanej firmie ST24 i doczekać się nie mogę. Przesłany do mnie aneks nic takiego nie mówi. Proszę umieścić taki dokument na forum albo to potwierdzić i rozwiejecie wątpliwości kilku osób przynajmniej w tym temacie. Projekt rekuperacji też miał być do mnie przesłany pocztą i drogą elektroniczną końcem lutego, mamy koniec marca. Stoję z robotami na które mam podpisaną umowę i też mam wpisane terminy za które już finalnie mogę zapłacić karę jak się nie dogadam z wykonawcą.

Gość Gosc***
nie o to chodzi piszę Pan zet1977 że nie otrzymał zwrotu kary umownej a my czekamy łaskawie na zwrot dokumentów podpisanych przez tego miłego Pana.

podejrzewam, że gdyby chodziło li tylko o podpis i wysłanie, to pewnie dawno to zostałoby zrobione....

może chodzi o to - co ma być podpisane i z jakimi konsekwencjami się to wiąże....:stirthepot:

panie Michale, jakoś mam wrażenie, ze nie mówi pan całej prawdy....

o przepraszam

wpłac kasę na konto w sądzie wyslij mu zawiadomienie i wyslij mu info o tym

czy w w najblizszym roku-dwoch planujesz zmiany w waszej firmie /

typu adres, osobowość prawna, nazwisko ?

czy stan obecny jest optymalny

Nie nie planuje :)

A w kwietniu mamy w planach trochę zmienić udziałowców.

o przepraszam

wpłac kasę na konto w sądzie wyslij mu zawiadomienie i wyslij mu info o tym

czy w w najblizszym roku-dwoch planujesz zmiany w waszej firmie /

typu adres, osobowość prawna, nazwisko ?

czy stan obecny jest optymalny

Mały OT... Czy mógłbyś stosować zasady interpunkcji? Bo nie cholery nie rozumiem co chciałeś przekazać tym postem :(

a na jakie dokumenty czekacie? no bo jeżeli podpisaliście wcześniej umowę (a sądzę że tak było) i Ty się z niej nie wywiązałeś (a sądzę że tak było ;) ) to powinieneś zapłacić umowne kary na wezwanie inwestora, no chyba że znowu twierdzisz, że to inwestor zawinił to żądaj od niego kar umownych ;)

miki jesteś debeściak - tak trzymaj ;)

Z reguły to szum robią ci, co są niezadowoleni. Reguła jest taka, że jeden klient niezadowolony robi więcej szumu, niż 10 zadowolonych.

Jeszcze zrozumiałbym, jakby to oszukani podnsili tu lament. Ale najwięcej piany u pyska mają ci, co sie z instalatorem nawet nie spotkali...

Robisz w wesółkach?

Ja niezadowolony, cieszę się że ktoś podnosi temat.

Z prostego względu: nie życzę wrogowi doświadczeń z mikim.

A pisanie na ten temat i zemsta budzi we mnie ambiwalentne odczucia.