mkm silesia 01.04.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 hehe, fajna pieśń... mocno nawiązuje do tematu wątku Zwłaszcza druga zwrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 01.04.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Czy możliwe jest, że pewna część pozytywnych opinii o ST24 (dawniej) czy Ciepły Dom zoo (teraz) jest pisana przez samych ich właścicieli lub udziałowców? Nie,jaki jest koń,każdy widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 01.04.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 To przecież na pewno Twoja wina hydraulik_, bo pojechałeś na wakacje Mam ten sam problem ze zwrotem zaliczki za klimakonweter, kilka tysięcy złotych, jakoś miał być "jutro" zwrot, puste gadanie jak zawsze. Miałem mieć wysłane brakujące materiały z dotychczas wykonanych prac, nic nie przyszło. Puste gadanie. Ale pisma w odpowiedzi na wezwania przychodzą w 48h! Sukces! Brawo Ciepły Dom zoo! Na ciekawą rzecz Pan Michał zwrócił mi właśnie uwagę, pozytywne opinie, które są na tym forum wyrażane, mogą pochodzić z okresu PRZED MONTAŻEM. Na przykład moja, o której właśnie wspomniano. Więc sumarycznie takich bezwartościowych pozytywnych opinii jest DUŻO WIĘCEJ, niż można by odnieść wrażenie. Dziękuję za tą celną ripostę. Co do zamówionego pod Pan grzejnika kanałowego otrzyma Pan informację. Bo łatwo jest coś zamówić pod klienta a potem klient powie że on się rozmyślił A co do Pana komentarze pozytywnego to było po tym jak Pan przyniósł aranżację Pana łazienek przez projektanta i okazało się że udało się nam wytłumaczyć Panu że trochę ten projekt nie pasuje między innymi siedząc na kibelku mógł Pan się opierać brodą o umywalkę.. Ale pamięć ma Pan ulotną i krótką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 01.04.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 dlatego nie bo miki121 się zwolnił z CD A to nowina. Przeglad u mnie wiadomo, kto bedzie czynil ? Czymze Miki sie obecnie zajmuje jesli to nie tajemna wiedza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 02.04.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Drogi Hydrauli. Jak zrozumiałem z twojej jakiejś tam rozmowy telefonicznej jechałeś na majorkę czy gdzieś i jak wrócisz to mam ci dać dane. Inwestorka dostała dane do faktury ale chyba jakoś one do ciebie nie dotarły A jak widać każda okazja aby podnieść notowania na forum jest dobra. Super to proszę cię abyś wyjaśnił przy okazji klientom co tracą nie robiąc przeglądów pomp a A bo kiedyś pisałeś że nie trzeba robić itp. Umowa była inna .Mogę pokazać korespondencję ,ale szkoda czasu. Do tej pory nie dostałem od ciebie danych ,mimo że wczoraj zaklinałeś się ,że dojdzie dzisiaj rano. To już kolejny raz . Ja wyjechałem 2 tygodnie temu ,ale to nie przeszkadza wysłać do mnie danych do faktury. gratuluję dobrego samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 02.04.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 w zakresie pewnych decyzji miałem takie możliwości Ale jak rozumiem nie były to decyzje prawnie wiążące? Bo oficjalnie spółki nie reprezentujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 02.04.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 zgodnie z informacjami przekazałem Tobie informację na temat serwisu które są zgodnie z ustaleniami. a od 2 kwietnia nie reprezentuje spółki ani nie pracuje dla spółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 02.04.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Tak jak ci napisałem nie siedzę cały dzień przed komputerem więc nie mam tak dobrze że w każdej chwili mogę wysłać meila A jaka jest różnica w odpowiadaniu na forum ,a wysłaniem maila z danymi. Na forum odpowiadasz prawie na bieżąco ,a na maila już parę tygodni . Masz oddzielne komputery do tych czynności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 02.04.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Tak.A przy okazji może napisz wreszcie czy robić serwisy przy pompach na A czy nie?Bo kilka osób naczytało się Twoich wypowiedzi i twierdzi że nie muszą robić przeglądów bo hydrauli powiedział że są niepotrzebne a i tak będą miały gwarancję 2/5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 02.04.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 zgodnie z informacjami przekazałem Tobie informację na temat serwisu które są zgodnie z ustaleniami. a od 2 kwietnia nie reprezentuje spółki ani nie pracuje dla spółki Na serwis nie mam co liczyc ? Na umowione poprawki ? Pytanie nieco retoryczne jak mniemam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 02.04.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A ty masz podpisaną umowę ze spółką czy z ST24??? To też chyba pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 02.04.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Tak poważnie. Proszę ciebie abyś sprostował informację. Bo jak ludzie zaczną wierzyć w to to po 2 latach jak klęknie pompa bez wpisów w kartę klient obudzi się w ciemnej dup.... zacytuj moją informację na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 02.04.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 poszukam i podeślę ci linka pamiętam jaki był z tego szczęśliwy malux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 02.04.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A ty masz podpisaną umowę ze spółką czy z ST24??? To też chyba pytanie retoryczne Mam z ST24 a tejze dzialanosci nie ma juz jak wiesz zapewne. Czy tez Ci umknelo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 02.04.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mam z ST24 a tejze dzialanosci nie ma juz jak wiesz zapewne. Czy tez Ci umknelo ? A kogo masz wpisanego jako serwisanta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 02.04.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 poszukam i podeślę ci linka pamiętam jaki był z tego szczęśliwy malux cieszy mnie szczęście maluxa ale to nie jest mój klient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 02.04.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 wiem ale pisałeś to na ogólnym forum i jakoś niektórzy z moich klientów zrozumieli że nie muszą robić przeglądów a gwarancja będzie trwała 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 02.04.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A kogo masz wpisanego jako serwisanta? Montaz/instalacja - ST24, podpisane przez Michal Piekny. Gwarant Atlantic. O Serwisancie nic nie ma. Wyprowadz mnie z bledu jesli sie myle, prosze. Nie zamierzasz tknac niczego u mnie palcem ? EDIT. Nie bedac pracownikiem CD czy tez innej firmy bedacej autoryzowanym przedstawicielem serwisowym Atlantica, przegladow nie mozesz chyba robic ? Zmiany w instalacji jednak tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 02.04.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Oj jak widzę jesteś w wielkim błędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 02.04.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 wiem ale pisałeś to na ogólnym forum i jakoś niektórzy z moich klientów zrozumieli że nie muszą robić przeglądów a gwarancja będzie trwała 5 lat Ja twierdzę ,że te maszyny są bezobsługowe.A serwis to kwestia umowy .Ja szanuję gwarancję jeżeli brak przeglądów nie był przyczyną awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts