KrystynaApi 12.02.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witam, Szukam kursu architektury krajobrazu który odbywałby się w Krakowie. Dodam, że za późno dla mnie na studia () a że bardzo chciałabym przekwalifikować się na ten kierunek, szukam czegoś dłuższego niż standardowo reklamowane zajęcia (1 weekend, 2 weekendy, będziesz architektem krajobrazu lol) pozdrawiam i będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka88j 13.02.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Zobacz na stronę Artcube, na kurs projektowania ogrodów / architektury krajobrazu. Uważam, że wygląda obiecująco.Zajęcia Kraków lub Warszawa, ponad 300 godzin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luiza_M 16.02.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Zapraszamy do udziału w rocznym kursie projektowania ogrodów i architektury krajobrazu przygotowującym do samodzielnego wykonywania zawodu projektanta zieleni. W zakresie omawianych zagadnień znajduje się przygotowanie całościowego projektu zieleni opartego o warunki glebowo-klimatyczne odwzorowane w doborze roślin, uzupełnionego małą architekturą, aspekty prawne architektury krajobrazu z legalizacją procesu inwestycyjnego oraz umiejętność zorganizowania przedsiębiorstwa i kampanii marketingowej. Kurs projektowania ogrodów łącznie obejmuje 316 godzin zajęć oraz do 120 godzin konsultacji. W programie nauczania znajdują się zagadnienia:1. Warsztat pracy architekta krajobrazu (w tym rysunek odręczny i nauka Photoshop, Gardenphilia i innych programów komputerowych) 2. Obsługa klienta3. Zagadnienia formalno-prawne w architekturze krajobrazu4. Projektowanie ogrodów i terenów zielonych5. Zajęcia praktyczne6. Budowanie nowoczesnej firmy projektowania i zakładania ogrodów7. Zajęcia dodatkowe (w tym pozycjonowanie własnej strony internetowej) Uczestnicy kursu projektowania ogrodów i architektury krajobrazu otrzymują licencje edukacyjne na program Gardenphilia i Photoshop.Miejsce kursu; Kraków, Warszawakontakt; [email protected]telefon; (12) 445 62 19 e-mail; [email protected]Zapraszamy na naszą stronę http://artcube.edu.pl UWAGA: Organizujemy również intensywny kurs wakacyjny w terminie 1.07-9.08.2013 szczegóły na: http://www.artcube.edu.pl/kurs/architektura_krajobrazu_wakacje_2013.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystynaApi 19.02.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Muszę przyznać, że program kursu bardzo mi odpowiada. Pytanie, czy ktoś poleci tą szkołę? Może jeszcze coś innego? Co myślicie o tym kursie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wichrowe Wzgórza 22.02.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Moja znajoma tam chodziła na wnętrza i była bardzo zadowolona. Kurs wygląda ciekawie, naprawdę obszerny program! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka88j 26.02.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 na innych forach ludzie też polecają Artcube więc wydaje mi się, że warto próbować mi się podoba ta wakacyjna wersja kursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LaVivaArte 03.03.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ja poszłam na kurs projektowania ogrodów w Goworku, bo chciałyśmy z koleżanką zacząć swoją własną działalność i po tym kursie się udało. Żadna z nas nie miała studiów w tym kierunku, ale dałyśmy radę. także mogę spokojnie polecić ten kurs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystynaApi 05.03.2013 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Julka, LavivaArte, Wichrowe wzgórza - dzięki za odpowiedzi! Spodobał mi się ten artcube więc wygląda na to, że tam spróbuję trzymajcie kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystynaApi 11.03.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) I jeszcze dodam na temat programu Gardenphilia designer, którego można się w artcube nauczyć - można na sieci znaleźć demo. Program ma naprawdę super możliwości i mnóstwo opcji Edytowane 9 Maja 2013 przez KrystynaApi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomtomb 21.03.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 cześć wam, a co myślicie o rysunku? faktycznie się przyda, bo widzę że jest tam na artcube w programie zajęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 22.03.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Ja polecam Studia podyplomowe na Uniwersytecie Rolniczym Edytowane 22 Marca 2013 przez madwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystynaApi 25.03.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 tomtom mi się wydaje, że trzeba umieć choć troszkę krajobraz czy roślinki rysować, choćby dla siebie, w trakcie pracy! Ja wiem, że można na komputerze zrobić naprawdę super wizualizacje do projektu, ale myślę, że i rysunek jest potrzebny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka88j 09.04.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Nie wyobrażam sobie projektowania bez wykonania szkicu ale nie martw się, zazwyczaj takie szkice są tylko dla projektanta, żeby zapisać pomysł. Wizualizacje komputerowe żądzą, wydaje mi się że mało kto jeszcze je robi odręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.05.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 jak ktoś nie umie rysować, to po prostu nie ma predyspozycji do tego zawodu, bo brak mu wyczucia kształtu, zmysłu przestrzennego. Po takim kursie to można pobawić się zaprojektowanie czegoś dla siebie, ale nie poważnie, dla klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts