jaksie 12.02.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Niebawem planujemy malowanie i przy okazji kilka zmian. Zwłaszcza salon mnie mierzi, tzn. zabudowa nad bufetem/komodą i sufit. Chętnie posłucham waszych rad i popozycji zmian. Raczej mebli zmieniać nie planuję Tu kilka starych zdjęć: http://images49.fotosik.pl/1508/d74ebf51c3e1e09emed.jpg http://images42.fotosik.pl/339/583d883e1e844a43med.jpg Zapraszam do wyżycia się Edytowane 13 Lutego 2013 przez jaksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jaksieczku bardzo się cieszę, ze dojrzałas do decyzji likwidacji zabudowy k-g. Brawo!!!!!Twój piękny salon tylko na tym zyska. Meble masz piękne ponadczasowe. Sufitu nie widać na fotkach, więc się nie odnoszę do niego. Kolory zmieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.02.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ty mi tu nie słodź, tylko podpowiadaj co mam zmienić. Kolorystyka nadal mi bardzo odpowiada, podejrzewam, że jej nie zmienię. Za kilka dni zrobię zdjęcie sufitu, ale skłaniamy się do zupełnej rezygnacji z podwieszenia. Będę mieć tylko kłopot z wyborem oświetlenia nad kanapą. Dodam tylko, że zabudowa i sufit od początku nie były mi bliskie, dałam się urobić mężowi, a teraz to on naciska, żeby to zlikwidować Problem w tym, że nagromadziliśmy troche ozdób, ktore lubię, więc muszę dla nich znaleźć miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Może warto dorobić półkę do kompletu u tego samego stolarza? Kolorystyka ok jak dla mnie, rozumiem, ze tylko odswieżysz ściany? Reszta mi się podoba. Nad komodą mozesz powiesić fajne kinkiety. Widziałabym tam fajny obraz. Swoja drogą jaksie u Was czysto jak dopiero po wprowadzce a masz przeciez dwoje dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.02.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Przecież pisałam, że to stare zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.02.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 kolorystyka też mi się podoba -ecru i chłodne lekkie beże - niech zostaną. Wyrzuciłabym tę półkę k-g a z niej napis home - tzn ozdóbkę. Chyba, ze jestes z nią emocjonalnie związana Koniki sa urocze, co do półki, którą zaproponowała Ż-m ... nie mam całkowitego przekonania - żeby nie zamienił stryjek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.02.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Kolorystyka jest raczej taka jak na drugim zdjęciu, ciepła szarość na ścianach i białe dodatki. Mnie pólka k-g też sie średnio widzi, tylko co w zamian? No i boję się, że kiedy zniknie, głośniki będą "ryczały" ze ściany. Dodam, że mile widziane są wszelkie wklejki/wizualki, zwłaszcza, że jestem w tym zupełnie zielona. Edytowane 12 Lutego 2013 przez jaksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTobehBxf3a_FWZoESHdU6BEnbZJK1uAjTWtB9W3FCjZlEB0m5F tylko nie wiem, czy byłoby to w Twoim guście. Taki szalony element mógłby byc - bo same równe półki.... sztampowo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.02.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 oj, chyba nie. Mnie jakoś do prostoty ciągnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.02.2013 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTobehBxf3a_FWZoESHdU6BEnbZJK1uAjTWtB9W3FCjZlEB0m5F tylko nie wiem, czy byłoby to w Twoim guście. Taki szalony element mógłby byc - bo same równe półki.... sztampowo ..... zamienił stryjek siekierkę na kijek Jaksie a gdyby w ogóle zrezygnować tam z pólki, tylko uśmiechnąc się do znajomej malarki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.02.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Też mi to chodziło po głowie, ale mam jednak kilka drobiazgów, które chciałabym gdzieś ustawić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 13.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 zamienił stryjek siekierkę na kijek Jaksie a gdyby w ogóle zrezygnować tam z pólki, tylko uśmiechnąc się do znajomej malarki.... fakt, plemnik na scianie.... taka tam tylko propozycja. Też zostawiłabym gołąścianę z plakatem muzycznym tylko - to juz wg osobistych upodobań. na ustrojki znajdź miejsce gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.02.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 No nie mam, w salonie jest tylko ten bufet, półka nad nim, parapet, zaszkolna witryna na szkło itp. Może ktoś ma jakieś fajne półkowe inspiracje. Dziewczyny, liczę na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.02.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 na bufecie postawisz, cholerka ja nie mam pomysłu, albo prasta pólka nawiązująca do reszty albo obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.02.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 jaksie - a małe, płytkie, krótkie półeczki w kolorze ściany na tej ścianie na kolekcję ptaszków: http://images34.fotosik.pl/557/c9887e0587ad5778.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.02.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Albo takie huby http://img524.imageshack.us/img524/3204/mushroonshelvesyj7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.02.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Oj, niekoniecznie nie umiem znaleźć ciekawych inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.02.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 a w tej wnęce naprzeciw tej ściany może półki zamontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.02.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Tak sobie zerkam na tę fotkę i chyba zrobiłabym tak: Dwie proste dechy z drewna takiego jak komoda a z boku szafeczka z oszklonymi drzwiczkami z takim samym wypiaskowanym wzorem. Kurcze nie potrafię tego wytłumaczyć. Na długość komody dolnej, po połowie. Z lewej dwie dechy od ściany do boku szafki wiszącej. Szafka to korpus i szklane drzwi z powtórzonym wzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.02.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Jaksie mistrzem wizualek i wklejek nie jestem, ale tak poglądowo. http://images34.fotosik.pl/558/3c3e4e31233aeb23med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts