jaksie 13.02.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Kurczaki, a ja się skłaniam do wersji: jedna długa drewniana półka, na niej kilka bibelotów, oparty obraz/obrazy ... Jak sądzicie? Tylko co z tymi głośnikami? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.02.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 też tak może być... a głośniki to już sprawa grubszego kalibru:cool:, już widzę minę ''jaksiowego''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 13.02.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 o własnie - to a propos półki i na wysokości tej najnizszej k-g. Dobre rozwiązanie. Głośniki... jesli przewodowe to pewnie kable w scianie? a jak rozmieszczenie.... no właśnie - to pewnie mus (u mnie są takie kanciate drewniane - to jest dopiero ozdoba..... i nie do ruszenia.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.02.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 U mnie też nie do ruszenia ... dla mnie powinny być niewidzialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.02.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Może ktoś ma jakieś fajne półkowe inspiracje. hej może takie półki przypadna Ci do gustu oczywiscie w kolorystyce mebli z salonu http://image.made-in-china.com/2f0j00RCNaZpYhCqos/Wood-Wall-Shelf.jpg http://www.bikudo.com/photo_stock/574870.jpg http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/45/c/AAAAApbGAqQAAAAAAEXCRg.jpg?v=1178062495000 http://st.houzz.com/simgs/54e12bbc0f6b43c7_4-6507/traditional-wall-shelves.jpg to trochę duże, ale fajne http://www.minimalistsweethome.com/wp-content/uploads/2012/12/Decorative-wall-shelves-ideas.jpg http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/272569666/display_ledges_wood_shelves_wall_shelves_.jpg http://1.bp.blogspot.com/-hi2yjGifkiA/UFWxbjrRd4I/AAAAAAAABH0/-xkxwsOdu1g/s1600/wall-shelves-design.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.02.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Myślę, że one mogłyby zbyt konkurować z komodą. A gdybym została przy jednej grubej półce, to jaką dlugość powinna mieć? Cala szerokość ściany, czy tylko tyle ile kredens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.02.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 a nie mozesz polek umiescic na innej scianie, a tutaj tylko obraz ??bo ja bym sie nie upierala na te polki nad komodą ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.02.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Nie mam takiej ściany, salon jest mały. Na jednej ścianie jest kominek, na drugiej TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 14.02.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Nie mam takiej ściany, salon jest mały. Na jednej ścianie jest kominek, na drugiej TV. jak mus, to mus: daj półkę na szer komody i grubości takiej jak to, co widzać w komodzie - np blat. - będzie harmonijnie, trochę zachowawczo - ale zawsze możesz coś pokombinować z dodatkami i różne rzeczy sobie ustawić nie ma co kombinować z róznymi długościami i szerokościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 14.02.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Jaksie, a mozesz dać plan pokoju plus ewentualnie zdjęcia innych ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.02.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 po powrocie z urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 14.02.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 jaksie masz przepiękne meble I wszystko jest ogólnie OK, a problem z półką moim zdaniem polega tylko na tym, że wnęka w niej jest za niska i nie mieścisz tam niczego, oprócz drobnych pierdółek. Zbyt drobnych. Bo sama półka jako taka mnie się podoba i nie widzę sensu zamieniania jej na inne. A gdyby w tej wnęce poukładać książki? Zmieściłyby się ? Jakieś serie w ładnych oprawach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 14.02.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Wg mnie też jest ok. nie zamieniałabym tej zabudowy na półkę. W tej chwili głośniki są praktycznie niewidoczne, dupersztyki na półce też. W momencie powieszenia dechy, będziesz miała: dechę, bibeloty i głośniki na widoku. Mam podobny problem, z aniołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.02.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 dokładnie, półka jest zbyt masywna a szczelina w niej zbyt wąska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Nie mam takiej ściany, salon jest mały. Na jednej ścianie jest kominek, na drugiej TV. Masz tą wnękę przy kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 14.02.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 jeżeli chodzi tylko o miejsce na te drobiazgi znajdujące sie w szczelinie zabudowy, to nie widzę sensu tworzenia dla nich nowego miejsca; są drobne, jest ich niewiele, moim zdaniem sa nawet zbyt drobne jak na ten salon aby je jakos specjalnie eksponować; można je zgrupować na jakies fajnej tacy i po prostu postawić na stojącej juz tam pięknej długiej komodzie. po co półka, skoro ta komoda jest długa i można na niej ustawić całą kolekcję ozdób. ja nad taką komodą nie widze żadnych półek, za to prosi się o lustro/obrazy/kinkiety/jakieś inne pomysłowe ozdoby, raczej bez tej zabudowy GK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 tutaj półki:http://ocdn.eu/images/pulscms/YWY7MDQsMCwyMiwzZTgsMjMyOzA2LDMyMCwxYzI_/c90ffb6e45c03e1721759dc960fd235b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.02.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dzięki dziewczyny za wszelkie pomysły. Piu książki by się zmieściły, ale trzymam je w gabinecie, poza tym nie rozwiąże to problemu moich bibelotów. Elfir, a co radzisz jełsi chodzi o tę wnękę przy kominku? Zarówno wnęka przy kominku jak i półka były pomysłami pani projektant, które niestety łyknęłam. Potem zmądrzałam i zaczęłam sama podejmować decyzje Zielony ogród, drobiazgi na zdjęciu nie odpowiadają w pełni rzeczywistości, mam ich więcej, zmieniam co jakiś czas. Po powrocie do domu porobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 jaksie - napisałam wcześniej, by w tej wnęce umiecić półki. Mogą być płytsze niż sama wnęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 14.02.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No nie mam, w salonie jest tylko ten bufet, półka nad nim, parapet, zaszkolna witryna na szkło itp. Może ktoś ma jakieś fajne półkowe inspiracje. Dziewczyny, liczę na was Uwielbiam półki zawalone po sufit książkami (jakieś można też wykorzystać na bibeloty). Mam wrażenie, że książki dodają ciepła, otaczają człowieka swoimi opowieściami... Moja koleżanka w takim miejscu jak Ty ma postawione stare pianino i na nim różne dodatki - też super to wygląda... Fajne są też ściany z cegieł jako tło. Lub dałabym nad bufetem tylko różne ramki ze zdjęciami, obrazy - napaćkałabym sztuką, ale to moje zwichrowanie, bo sama maluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts