dzichu 18.04.2004 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 ..czy ktoś jeszcze oprócz mnie buduje taki domek??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 18.10.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 hura!!! Właśnie nabyłem ten projekt + projekt GU-1 (gospodarczo-usługowy) tego samego architekta. Ruszam z fundametnami w nastepnym roku. Na dniach zamierzam adaptowac i walczyć z papierologią co zfiniszuje pozwoleniem na budowę. Na jakim etapie jesteś? Jakie zmiany wprowadziełeś? Jakie koszty poniosłeś? Dziekuje myśle, że bedziemy sie uzupełniać Pozdrawiam aha W 0714 to dobry wybór Na dzien dobry czuje, że dach mi sie po kieszeni odbije. Na starcie wywalam wole oka (te mniejsze) zostanie tylko frontowe, a miejscu bocznych wstawie okna połaciowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witold bubnicki 18.10.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 dzichu! może podasz jakiś link to wszyscy chętnie obejrzymy twój projekt pozdrawiam w.b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 18.10.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 projekt jest tu:http://marcin-przemek.magix.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzichu 20.10.2005 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Witam Wszystkich.Oj, dawno już nie zaglądałem na forum, ale widzę że rośnie zainteresowanie projektem, który ja sam kiedyś nabyłem, ( to już dwie osoby;-),więc myślę że częściej będziemy wymieniać doświadczenia.Witek, Marcin już zamieścił link do projektu, który mamy.Ja dopiero próbuje zmotywować się do stworzenia strony www lub przynajmniej umieszczenia moich zdjęć z budowy w jakimś albumie dostępnym w sieci.Kiedys pewnie do nastapi.Teraz dwoimy sie i troimy, żeby zarobić na okna do naszego domku.Zdecydowaliśmy się z żonką na drewniane, więc jest na co oszczędzać.Gdzie dokładnie budujecie domek?Jeśli mozna oczywiście spytać, Marcin.Przy okazji pozdrowienia dla żonki i Joachimka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 20.10.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Buduje tzn. zamierzam w Koninie (Wielkopolska).Do końca roku chcę się uwinąć się z papierami.Dziękujemy za pozdrowienia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMUS755 22.12.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Witam,Czy ktoś wybudował bądź jest w takcie budowy domku projektu W-0714 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.12.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 łączę z istniejącym wątkiem na temat tego projektu. swoją drogą - ale ten projekt niefunkcjonalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.12.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 dlaczego ten projekt jest do dupy? 1. Nieustawna kuchnia2. niewygodne schody na poddasze w niewygodnym miejscu (utrudniają zagospodarowanie salonu)3. w sieni brak miejsca na szafę na kurtki i buty4. jak na tak mały domek, ogromniasty, drogi dach Tak z ciekawości - czym zamierzasz ogrzewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMUS755 30.12.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Odnośnie schodów - przyznaje rację zmniejszają powierzchnię salonu!Może ktoś ma pomysł na zaprojektowanie tych schodów żeby były wygodniejsze? Ogrzewanie gazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.01.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 to jest po prostu projekt spartaczony. Architekt wymyślił sobie najpierw bryłę a potem dzielił wnętrze. Zapomniał o schodach, więc na końcu wrysował je jako kręcone. Powiedz mi - jak sobie wyobrażasz tymi schodami wnieśc na piętro łóżko, szafę czy wannę? Schody normalne zajmą przestrzeń ok 5 m2 (ponad połowa pow. kuchni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMUS755 14.01.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witam,Czy ktoś wybudował bądź jest w takcie budowy przebudowy domku projektu W-0714 InwestProjekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witam, Czy ktoś wybudował bądź jest w takcie budowy przebudowy domku projektu W-0714 InwestProjekt? No i po co tworzysz kolejny temat? Przecież już pisałeś o tym projekcie. Myslisz, że od zakładania kolejnych tematów nagle ci rozmówców przybędzie? Prosze o zastosowanie się do zasad forum i używanie wyszukiwarki. Łączę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts