Elfir 01.10.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 oj, robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 01.10.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 oj, robi. Jak robi łaskę to (cytując jednego ze znanych mi majstrów): "niech spada na drzewo, liście pompować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel. 07.12.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ważniejsza od dobrego kierownika jest dobra, zaufana ekipa. U mnie kierownik był przy zbrojeniu fundamentu, raz przy murowaniu ścian i raz jak był zazbrojony strop, później zajrzał obejrzeć gotową więźbę dachową i tyle. Więcej nie widzę potrzeby żeby kierownik przyjeżdżał. Jaki kierownik by nie był i ile pieniędzy by nie wziął i tak nigdy wszystkiego nie upilnuje bo musiałby spędzić codziennie pół dnia na takiej budowie, dlatego ważniejsza od kierownika jest dobra i zaufana brygada budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 08.12.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Ważniejsza od dobrego kierownika jest dobra, zaufana ekipa. U mnie kierownik był przy zbrojeniu fundamentu, raz przy murowaniu ścian i raz jak był zazbrojony strop, później zajrzał obejrzeć gotową więźbę dachową i tyle. Więcej nie widzę potrzeby żeby kierownik przyjeżdżał. Jaki kierownik by nie był i ile pieniędzy by nie wziął i tak nigdy wszystkiego nie upilnuje bo musiałby spędzić codziennie pół dnia na takiej budowie, dlatego ważniejsza od kierownika jest dobra i zaufana brygada budowlańców. A ile kosztował Cię ten kierownik, który pofatygował się aż 4 razy na budowę i raczył wypełnić dokumenty i rzecz jasna przybić piecząteczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scdom 02.01.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 A może ktoś mi polecić dobrego kierownika z doświadczeniem do odbioru domu od dewelopera? Dom w Sosnowcu. Czy dobrze się orientuję że taka usługa to 300/400 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts