Elfir 20.02.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (usuwają mi wciąż moją stopkę chociaż moja pracownia jest świeżą sprawą, Załóż swój wątek w dzile ogłoszenia i daj link w stopce do tego wątku. Spójrz na moją stopkę - mnie też nie wolno napisac czym się zajmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 jaksie grafika bardzo fajna...... wrzosennik mój erotyk jest bez golizny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 wrzosennik to kobieta karmiąca na leżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.02.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 wrzosennik to kobieta karmiąca na leżąco. jedno drugiego nie wyklucza żona_m grafika z bliska robi wrażenie, właśnie czekam na drugą tej autorki. Jeszcze nie mam dla niej miejsca, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 21.02.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Czyli Erotyk jak poezja Jasnorzewskiej-Pawlikowskiej:) Elfir, dzięki za podpowiedź. Jaksie - Twoje oświetlenie bardzo ładnie podkreśla obraz. Ja właśnie nie wszędzie to przewidziałam i teraz ubolewam, że niektóre prace toną w mroku... A słowa z grafiki walentynkowej niech się po prostu wypełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.02.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 jaksie a dasz linka do autorki grafiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 21.02.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 To jest grafika komputerowa, tak? A to dzisiaj popełniłam w ramach robienia czegoś by odwrócić swoją uwagę od zbliżającego się porodu... lekarz powiedział mi że nie mam się oszczędzać, gdyż w sumie to lepiej bym rodziła przed czasem... to nie będę żałować sobie chodzenia po schodach (pracownię mam na pietrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts