milekone 18.02.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 witam nie mam kotłowni w domu jak najlepiej to rozwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio0711 18.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A czym masz zamiar ogrzewać mieszkanie? Jeśli prądem, to nie ma sprawy, kocioł może wisieć choćby w szafie, może go też nie być. Jeśli gazem, to w zasadzie kocioł można powiesić choćby w przedpokoju czy w garderobie, oczywiście przy zachowaniu odpowiednich wymagań dla pomieszczeń z kotłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milekone 19.02.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 niestety gazu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekbo 20.02.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 niestety gazu brak Miałem podobny problem, nie mam miejsca na kotłownie (mały dom), zdecydowałem się na kupno butli z propanem 2700, na wiosnę firma zrobi, koszt ok 7 tyś (własna butla) może wyjdzie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 20.02.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A może kominek? , albo ogrzewanie promiennikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 20.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 witam nie mam kotłowni w domu jak najlepiej to rozwiązać A może warto rozważyć elektryczne nagrzewanie nadmuchowe połączone z kominkiem(DGP) i rekuperatorem? A może pompę ciepła? ( wtedy pomieszczenie-kącik niewiele większy od niej samej?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s9 pat 22.02.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 a ile takie rozwiązanie kosztuje?> obecnie jestem na etapie remontu kolejnej ruinki, wysokie sufity i 4 pomieszczenia na dole. zlikwidowane poddasze - zaplanowany kominek. na gaz trzeba czekac pool roku, ogrzewanie wody przeplywowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milekone 24.02.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 jednak decyduje sie na przerobienie garazu na kotlownie i piec na eko groszek co o tym myslicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts