potoczka 24.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 szkoda schodów tak nie moge zrobić bo głowa uderzę o dach mąż mnie dzisiaj poinformował,prawdopodobnie zostanie tak jak miało być bo inaczej się nie da salon powieksze dzisiaj byłam na budowie i patrzyłam ze przy moim rozplanowaniu to stół sie prawie nie mieścił.inaczej to wygląda na papierze a inaczej w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2013 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Elfir proponowala zrobić zabiegowe.Potoczka, te schody z wiatrołapu podzielą Wam dom na pół. Komfort poruszania się będzie fatalny. No i Wiatrołapie zawsze trochę podłoga brudniejsza, a tu schody mają prowadzić do prywatnej części sypialnianej. Będzie się nosić jak cholera.Pokombinujcie jeszcze, żeby się inaczej wchodziło. Może przenieść je w ogóle w inne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielij01 02.03.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielij01 02.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 02.03.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 jednak schodów nie moge zmienić projektant próbował ale nic nie można zmienić już jest za pózno trudno jakos sie przyzwyczaje ale teraz takiego błędu nie popełnię juz teraz dodaje rzut poddasza pomóżcie go zagospodarować na pokoje,łazienkę garderobę suszarnię z pralnią itp.)) jednak salon powiększyłam i 1i2 to teraz salon a do 3 dodałam córce do pokoju 90 cm żeby był dłuższy,okna juz mąż dzisiaj poprzestawiał:)a się nasłuchałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 02.03.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 jednak schodów nie moge zmienić projektant próbował ale nic nie można zmienić już jest za pózno trudno jakos sie przyzwyczaje ale teraz takiego błędu nie popełnię juz teraz dodaje rzut poddasza pomóżcie go zagospodarować na pokoje,łazienkę garderobę suszarnię z pralnią itp.)) jednak salon powiększyłam i 1i2 to teraz salon a do 3 dodałam córce do pokoju 90 cm żeby był dłuższy,okna juz mąż dzisiaj poprzestawiał:)a się nasłuchałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.03.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 No to ja wrzuce większą wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 03.03.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 dzisiaj po rozmowie z projektantem juz wiem ze schodow nic nie zmienie,drzwi z wiatrolapu tez tak daleko musza byc,i przejscia do kuchni nie bedzie bo drzwi nie mozna zrobic za tzw.moja garderoba jestem bardzo zla:( wszystkie zmiany ktore podpowiadalyscie u mnie nie dalo rady zrobi jestem zła na siebie ze predzej nie wiedzialam ze mozna tu poczytac i tak podpowiadacie przy rojektach a teraz nic nie moge u siebie zmienic:( z mżzem na scieżce wojennej ze zaczął zmieniać pod projekt ktory zrobiła szocik razem z podpowiedzią elfir a teraz znowu musiał zmieniać parę cichych dni i znowu będzie dobrze. poddasze powiedział że chce stawiać ścianki bez poprawek:) więc proszę o jakieś propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.03.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Mozna jeszcze zmienić miejscami wiatrołap, kuchnię i pokój przy garazu.Ale to sa daleko idące zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2013 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) A może pomyślcie o schodach modułowych. Wtedy dałoby się je tak poprowadzić, żeby wejście na pierwszy stopień nie było tuż przy drzwiach. Propozycja Elfir też może problem schodów rozwiązać. Mam propozycję, żeby schody odwrócić i przesunąć. Czerwone kwadraciki, to słupy na poddaszu. Edytowane 4 Marca 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 04.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 dziewczyny projekt na dole już musi zostać moja druga połowa juz robi tak jak jest zaprojektowane powiększył mi tylko 1razem z 2 sami tak chcieliśmy na początku wiec mamy, przyzwyczaję się!!! tam gdzie sa drzwi do drugiego wc są zamurowane- wejście od wiatrołapu..tylko że to bedzie drugie pomieszczenie lekka zmiana spiżarnia bedzie tam gdzie miało byc przejście do kuchni wg waszego projektu:::::)a pierwsze od drzwi to garderoba i tam schowana rozdzielnia głowna żeby zmieniać schody musiałabym wszystko pozmieniać nawet i strop a towar już zamówiony więc tak musi być!!!!za pózno pomyślałam o zmianach nauczka na przyszłość. teraz trzeba zagospodarować pomieszczenia na górze żeby nie było tak jak teraz zrobiłam że jest za pózno na zmiany i dół wymyślać jak go urządzać.może jakies propozycje macie??a ja idę do pracy też meble!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 11.03.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 podpowiedzcie jak zrobic łazienke gdzie brodzik wc umywalke i jednak mala pralke poki co narazie nie bedziemy myslec o poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
potoczka 06.04.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 tak wyglada teraz mój rzut na papierze bo nie umie jak wy zrobi go! teraz poprosze o pomoc przy łazience czyli 4 jak mam ja umeblowac razem z pralka oczywiscie i brodzik bez wanny bo bedzie za ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.04.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 przy drzwiach po lewej stronie od wejscia - prysznic, potem wc, a na sciance po przeciwnej stronie - pralka + szafka przykryte wspolnym blatem i na tym umywalka. Nad szafką z umywalka wieeeelkie lustro na cała sciane. To taki pierwszy pomysł - nie wiem czy dobry - jak zrobię wizualizacje to sie okaże. Niestety na razie nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts