koziol99 24.02.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam Czy jest ktoś kto buduję domek Ametyst z pracowni MG PROJEKT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrzet 27.02.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 My planujemy ruszyć w kwietniu. Też pod Warszawą, powiat warszawski zachodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symultana 26.06.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witam,Ja też zaczynam budowę tego samego domu, ale jeszcze za kilka miesięcy, w powiecie piaseczyńskim. Nie wiem czy wyrobię się w tym roku z mediami i dlatego nie mam pojęcia, czy ruszę jeszcze w tym roku. Ciekawa jestem jak Wam idzie budowa, czy są jakieś błędy w projekcie i czy robicie jakieś zmiany? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.07.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Przeniosłam do właściwego działu forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts