grzeniu666 27.02.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Czy są jakieś przeciwwskazania aby umieścić jednostkę centralną na poddaszu nieużytkowym? Chodzi mi o hałas (budujemy bliźniaka, budynek bez garażu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 27.02.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Nie może być za słaba, bo zanieczyszczeń może nie dociągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 27.02.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Nie może być za słaba, bo zanieczyszczeń może nie dociągnąć. Jakoś to można "doliczyć" do długości instalacji? Np.rurę do góry liczyć podwójnie? PS. W "katalogowych" wydajnościach central długość to jest (podobnie jak w wentylacji) długość najdłuższej nitki (od centrali) plus długość od centrali do wyrzutu na zew, plus długość węża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kater-acme 16.04.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 W sumie ciekawy pomysł z wywaleniem tego "cygara" na górę - nad garażem mam stryszek, a ponieważ wolałbym mieć więcej miejsca w garażu, to może uda się odkurzacz walnąć na górę? Ktoś tak ma? Grzeniu666 to jak, zrobiłeś już to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 16.04.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 uuu, do kompletnego "zrobiłem" to jeszcze daleko, pytałem bo tymczasem będę ruły pod wylewkami układać, jeszcze nie mam pewności czy tę opcję "strychową" wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts