Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

niedokończone wnętrza agi75

Recommended Posts

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agnieszko :)

Jak miło, że jesteś i to w dodatku z takimi prezentami :). Nie pisałaś chyba wcześniej o ciąży, albo mi umknęło :rolleyes: Gratuluję najpiękniej :hug:

Wnętrza masz piękne i nietuzinkowe, a przy tym spójne. Świetnie wszystko zaplanowałaś :). Długo myślałaś nad kuchnią, troszkę nad łazienką, ale reszta poszła jak z płatka i poradziłaś sobie modelowo :D

P.s. Powinnaś poprosić o zmianę nazwy wątku na "Skończone wnętrza Agi75" :D

Edytowane przez julianna16

AGA masz piękny domek , miejscami do złudzenie przypomina mój. Ceglana ścianka , grafitowa ścianka , biała kuchnia , szara łazienka i biała łazienka. Oglądając twój domek uśmiechałam się sama do siebie i zastanawiałam się czy ja już tu byłam ? Przydałaby mi się twoja lampa z kuchni i kibelek z białej łazienki. Zdradzisz co to?

Adibu tak naprawdę to nie mogę doczekać się już na mojego drugiego chłopaczka. gdzieś uleciały tęsknoty za dziewczynką. Gratuluję trzech urwisów.... A jaka róznica wieku jest między nimi?

Co do lampy w kuchni to chyba jest firma massive ale muszę odszukąc jeszcze jej nazwę. Kibelek to EGO z linea blue.

Jestem bardzo ciekawa Twoich wnętrz. Jeśli masz ochotę to zamieść je w moim wątku....

Edytowane przez Agi75

AGA najmłodszy 11m-c , 9 lat , 16 lat. Moje wnętrza jeszcze się wykańczają a ja razem z nimi :) Moja ekipa łazienkowa wyjechała do Szwecji i zostawili mnie z niedokończoną łazienką .Chwilami mam dość , no ale cóż walczę dalej. Pasował by mi ten twój kibelek , tylko powiedz mi jeszcze jak z jakością bo nie widziałam na żywo tych produktów ?

Witam, Agi masz piękny, piękny domek - taki przytulny i przestronny a z zewnątrz bajeczny - jak dla mnie.

Pozdrawiam, trzymam kciuki za finał ciąży - to cudowny czas oczekiwania na potomka i pojawienie się go na świecie. Nasza córcia ma skończone 6 tygodni. Ps jak pierwszy syn był rozrabiak to pewnie drugi da Ci więcej luzu - przynajmniej u nas tak było. Teraz córcia daje nam do wiwatu.

Julianna cieszę się,że mnie odwiedziłaś i jest mi baaaardzo miło , że podoba Ci się u mnie.Nie jest to powszechne zjawisko ( wątek o salonach ;-) ) więc tym bardziej sprawiłaś mi przyjemność.

Stara prawda powtarzana najczęściej właśnie na FM, to słowa "ma się podobać Właścicielowi" :). Jeśli zdecydowałaś się wystawić wnętrza "na żer" :D (czyt. wątek ogólny) to jestem o Ciebie spokojna, bo to znaczy, że jesteś zadowolona z efektu, a to jest najważniejsze :).

Mnie naprawdę się podoba, bo Twój dom budzi dobre emocje. Jest przytulny, a przy tym oryginalny. Chce się człowiek wprosić na gościnę :D.

Dużo zdrówka :)