kori 16.01.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ok będę wdzieczna, bo patrzac na Twój kominek juz mam pomysł na swój:-)a pamietasz ile dokładnie zajmuej cała obudowa tj. długość x szerokość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 16.01.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 długość to 180cm a szerokośc 68cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 16.01.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 witaj, co to za sofy w salonie?? pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.01.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Agi masz bardzo piękny dom!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2014!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.01.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 w kuchni nad blatem to płytki czy drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.01.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Elfir w kuchni to niestety płytka rovere giallo. Bałam się dawać naturalnego drewna. Czapkaa sofy to Ikea Kivik dwójka i trójka. Gumisiowa witam i pozdrawiam i cieszę się, że Ci się podoba, bo co jak co, ale Ty świecisz przykładem nienagannych wnętrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.01.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Aguś, a nie dasz rady zrobić zdjęcia z jakąś większą perspektywą na tą metalową barierkę? Sami ja robiliście czy daliście zlecenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.01.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Rere barierka była robiona na zamówienie . mam jeszcze takie stare 2 zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.01.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Myślałam, że ta barierka malowana... Widzę, że tylko przykręcone do ściany. Super to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.01.2014 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 To stal nierdzewna. Barierka "wisi " w powietrzu bo nie chciałam żadnego podparcia na środku. A ponieważ to jest zaledwie 2.1m to się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 18.01.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 witam Agi75 masz piękny domek. Czy możesz podać mi wymiary swojego okna w kuchni oraz na jakiej jest wysokości?Ja mam mieć w kuchni podobne okno. Moje wg projektu ma 240x90 cm. I nie potrafię zdecydować się czy zostawić w takich wymiarach, czy może powiększyć je do 100 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.01.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Agnieszko Jak miło, że jesteś i to w dodatku z takimi prezentami . Nie pisałaś chyba wcześniej o ciąży, albo mi umknęło Gratuluję najpiękniej Wnętrza masz piękne i nietuzinkowe, a przy tym spójne. Świetnie wszystko zaplanowałaś . Długo myślałaś nad kuchnią, troszkę nad łazienką, ale reszta poszła jak z płatka i poradziłaś sobie modelowo P.s. Powinnaś poprosić o zmianę nazwy wątku na "Skończone wnętrza Agi75" Edytowane 18 Stycznia 2014 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 19.01.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 AGA masz piękny domek , miejscami do złudzenie przypomina mój. Ceglana ścianka , grafitowa ścianka , biała kuchnia , szara łazienka i biała łazienka. Oglądając twój domek uśmiechałam się sama do siebie i zastanawiałam się czy ja już tu byłam ? Przydałaby mi się twoja lampa z kuchni i kibelek z białej łazienki. Zdradzisz co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 19.01.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 AGA doczytałam jeszcze że spodziewasz się drugiego synka a chciałaś dziewczynkę.Ja chciałam za każdym razem a mam ich trzech i są wspaniali . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 20.01.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Wierka okno kuchenne ma wymiar 300x70cm Julianna cieszę się,że mnie odwiedziłaś i jest mi baaaardzo miło , że podoba Ci się u mnie.Nie jest to powszechne zjawisko ( wątek o salonach ) więc tym bardziej sprawiłaś mi przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 20.01.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Adibu tak naprawdę to nie mogę doczekać się już na mojego drugiego chłopaczka. gdzieś uleciały tęsknoty za dziewczynką. Gratuluję trzech urwisów.... A jaka róznica wieku jest między nimi? Co do lampy w kuchni to chyba jest firma massive ale muszę odszukąc jeszcze jej nazwę. Kibelek to EGO z linea blue. Jestem bardzo ciekawa Twoich wnętrz. Jeśli masz ochotę to zamieść je w moim wątku.... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 20.01.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Agi75 - dziękuję za informację... masz niższe okno.. wcale mi nie pomogłaś, bo nadal nie wiem jak wysokie chcę okno. doczytałam o dobrych nowinach. Gratuluję! Chłopcy są fajni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 21.01.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 AGA najmłodszy 11m-c , 9 lat , 16 lat. Moje wnętrza jeszcze się wykańczają a ja razem z nimi Moja ekipa łazienkowa wyjechała do Szwecji i zostawili mnie z niedokończoną łazienką .Chwilami mam dość , no ale cóż walczę dalej. Pasował by mi ten twój kibelek , tylko powiedz mi jeszcze jak z jakością bo nie widziałam na żywo tych produktów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 21.01.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam, Agi masz piękny, piękny domek - taki przytulny i przestronny a z zewnątrz bajeczny - jak dla mnie. Pozdrawiam, trzymam kciuki za finał ciąży - to cudowny czas oczekiwania na potomka i pojawienie się go na świecie. Nasza córcia ma skończone 6 tygodni. Ps jak pierwszy syn był rozrabiak to pewnie drugi da Ci więcej luzu - przynajmniej u nas tak było. Teraz córcia daje nam do wiwatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Julianna cieszę się,że mnie odwiedziłaś i jest mi baaaardzo miło , że podoba Ci się u mnie.Nie jest to powszechne zjawisko ( wątek o salonach ) więc tym bardziej sprawiłaś mi przyjemność. Stara prawda powtarzana najczęściej właśnie na FM, to słowa "ma się podobać Właścicielowi" . Jeśli zdecydowałaś się wystawić wnętrza "na żer" (czyt. wątek ogólny) to jestem o Ciebie spokojna, bo to znaczy, że jesteś zadowolona z efektu, a to jest najważniejsze . Mnie naprawdę się podoba, bo Twój dom budzi dobre emocje. Jest przytulny, a przy tym oryginalny. Chce się człowiek wprosić na gościnę . Dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts