JK2010 03.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Mam pytanie, jaka powinna być minimalna odległość między sofą a stolikiem kawowym? Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem salonu, żeby były w nim dwie takie same , równolegle do siebie stojące sofy a między nimi długi stolik kawowy. Nie wiem czy starczy mi na takie rozwiązanie miejsca stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.03.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 ustaw sobie teraz w domu stolik przy kanapie i sprawdź wygodę przechdzenia. IMHO - przy takim ustawieniu kanapy powinny mieć możliwośc obejścia ich również od strony oparcia.Bo jeśli przejście będzie tylko między kanapą a stolikiem to albo stolik będzie za daleko od kanapy, by wygodnie odłożyć filiżankę kawy, albo przechodzeń będzie uderzał kolanem w stolik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts