Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

gdzie kupujecie / kupili?cie meble do kuchni

zone

Recommended Posts

Gwarancja 25 lat jest nie za fronty, ale za korpusy i osprzęt tego typu. Na fronty jest na lat 10. Moi rodzice mieli kuchnię IKEA drewnianą od połowy lat 90. Teraz kuchnia została przeniesiona do domu babci. Nadal żyje i ma się idealnie. Mnie to przekonało, by taką zamontować u siebie, też IKEA, a na kuchnię robioną pod wymiar u stolarza nie stać mnie.

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 341
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie kuchnia na wymiar, wykonana przez solidnego stolarza z Wielkopolski. Zalezało mi na jakości, nie tylko wyglądzie. Stolarz miał zamontować szuflady blum 50kg, przyjechał i mówi, że kupił mi jeszcze lepsze - 65 kg, od razu zyskał plusa :)

dodatkowo, za stosunkowo niewielkie pieniądze zamontował blat, płyty laminowane na ścianie, podłączył sprzęt, montował mi też drzwi wewn. Bardzo się starał i mi się cos takiego bardzo podoba :)

Witaj. czy moge prosić o jakieś namiary na Twojego stolarza? Z góry dziękuję :)

Wiem, że najwięcej zleceń mają w Krakowie i Warszawie, ale przyjechali też do mnie do Lublina za darmo.

Next-luke - trochę to podejrzane, mieszkasz w Krakowie ale przyjechali do Ciebie do Lublina??;) I to jeszcze za darmo??;) Nie wiem jak musi być zdesperowana firma żeby jeździć taki kawał drogi "za darmo". Nie spotkałam się z taką firmą a jeżdżę po salonach bo akurat jestem na etapie projektowania mebli kuchennych. Jeśli są w stanie przyjechać do mnie niezobowiązująco za darmo to świetnie. Podaj mi na nich namiar - może skorzystam.

I jeszcze pytanko - czy w tym przyjeździe mieści się też darmowy projekt??

A co jeśli mi się nie spodoba?? Robią do skutku?? i czy jeślibym jednak zrezygnowała to muszę zapłacić za projekt??

• 1 month później...
  • 9 months później...
Nie dawno wykończyłam mój wymarzony dom. Długo zastanawialiśmy się z mężem którą firmę wybrać, aby zrobiła nam meble do całego domu. Wczytywałam się w liczne fora internetowe, bo chciałam znaleźć firmę z polecenia, ale nie sieciówkę, bo tam traktują klientów jak zlecenia.

Zaciekawiła mnie oferta jednej z firm, miała wiele pozytywnych opini, wiele osób ją polecało. Najpierw zamówiliśmy jednak meble wyłącznie do sypialni, chociaż firma specjalizuje się w produkcji MEBLI KUCHENNYCH.

CENY BARDZO PRZYSTĘPNE, MEBLE BARDZO DOBRZE WYKONANE, TRWAŁE, BARDZO MIŁY KONTAKT I OBSŁUGA.

Wkońcu zamówiliśmy u nich resztę mebli, na pomiar przyjechał sam właściel, kosztorys miałam tego samego wieczora, razem z dwoma projektami, własnym oraz firmy.

FIRMA DZIAŁA NA TERENIE MAŁOPOLSKI, ALE DO MNIE PRZYJECHALI Z MONTARZEM DO RZESZOWA.

Jeśli komuś przydadzą się te informację, to bardzo się cieszę. To mój adres e-mail, gdybyście mieli jakieś pytania:) [email protected]

Pozdrawiam.

hej anika, gdzie mozna zobaczyc twoja kuchnia?

W Katowicach jest firma co robi fajne kuchenne - Torus Meble - ale takie z "wyzszej półki"

Siostrze zrobili naprawdę coś fantastycznego - elegancko ,wysokiej klasy "środki" , kuchnia robi wrażenie , sama bym się na nich zdecydowała bo ja ze swojej robionej przez poleconego stolarza zadowolona nie jestem tak do końca, wydałam "trochę" tylko w porównaniu z tym co ma teraz siostra to słabo ta moja wypada :mad:

• 3 months później...
  • 4 months później...
  • 2 months później...

Jak czytam to chyba tylko ja z żoną zrobiliśmy taki numer, że zamówiliśmy meble kuchenne od jakiegoś strugacza z Katowic ;)

Ogólnie skończyło się tak, że po roku okleina zaczęła się widocznie ścierać, a plastiki służące niby do otwierania drzwi odpadać przez wyrobione otwory na śruby.

[moderowano - reklama debiutanta]

Edytowane przez joliska

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
W takim razie zapraszam do siebie! Moja stolarnia mieści się w Olsztynie, ale kuchnie robiliśmy w wielu miejscach Polski. Pozdrawiam.

[ATTACH=CONFIG]195245[/ATTACH]

A czy macie też gotową ofertę mebli, czy tylko na zamówienie, chodzi mi to że chciałabym zakupić kilka już gotowych szafek i dorobić kilka na wymiar.

Myślę że tak mogłoby wyjść troszkę taniej :rolleyes:

• 2 years później...
  • 3 weeks później...
  • 1 year później...
Meble kuchenne można rzecz jasna zamówić gotowe w wielu sieciowych salonach meblowych. Uważam jednak, że kuchnia to tak istotne miejsce w domu, że warto zainwestować w indywidualny, oryginalny projekt kuchni. Dlaczego? W kuchni przebywa się wiele czasu. Tutaj gotujesz, spędzasz czas z najbliższymi, relaksujesz się. Warto więc, by było to miejsce Twoich marzeń. Zaplanuj układ swojej kuchni i wybierz odpowiedniego producenta, który od A do Z pomoże na każdym etapie współpracy. Edytowane przez MeblowyDoradca

• 1 year później...