Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dok?d na Wielk? Majówk??

ma

Recommended Posts

Troche za pozno wymyslilismy, zeby wyjechac nad morze na majowy weekend, dodatkowo przedluzony dzieki szczytowi europejskiemu w Warszawie.

Macie moze jakies sprawdzone adresy pensjonatow albo wygodnych kwater agroturystycznych? Najchetniej okolice Karwi albo Jastarni.

Bede wdzieczna za wszelkie podpowiedzi.

Pozdrawiam

ma

Ladnie sie nazywaja ;) te niewymowne.

Dzieki za namiary, w tej chwili zaklepalam miejsca w Karwienskich Blotach. :lol: Ufff. :D A juz myslalam, ze to faktycznie za pozno na zalatwienie czegokolwiek. :oops:

To moze teraz zaczniemy myslec o Wielkich Wakacjach?

Zycze wszystkim wspanialego majowego weekendu!

ma

Kingaa - jestem w tej dobrej sytuacji, że moja rodzina ma tam domek - więc dach nad głowa jest za friko.

Fajnie masz... Myśmy się jakiś czas temu zastanawiali nad kupnem kawałka ziemi gdzieś w Borach, ale w związku z budową domku odeszło to w bliżej nieokreśloną przyszłość :roll: Pytałam, bo wolę jechać w sprawdzone, polecone miejsce - więc czekam na namiary w poniedziałek :D

Gierga, Benicio, podrzućcie jakieś namiarki na kwatery w Swornychgaciach!!! Ja też uwielbiam Bory Tucholskie :p i właśnie się zastanawiamy nad jakimś nowym miejscem, żeby wyskoczyć na któryś weekend :D Ostatnio byliśmy w Mylofie - cudne miejsce :p

Kinga ja jadę pierwszy raz do Swornychgaci ;))) o tutaj ->http://chojnice.pl/meyer/

No i nie zapominajcie okazjonalnie o stareńkich ŚWIĘTOKRZYSKICH !GÓRACH

Łagodne, w sam raz dla najmłodzych, ale i starszych piechurów. Znakomite dla rowerzystów. !

Pełne tajemnic zakonników i zakonnic ( Św. Krzyż, Św. Katarzyna)

Niezbyt póki co modne - a więc kameralne i niezatłoczone.

Ręczę , że krajobraz, mikroklimat i zbawienny spokój w trzy dni mogą podreperować Twoje skołatane nerwy. :lol:

pozdr.