ma 20.04.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Troche za pozno wymyslilismy, zeby wyjechac nad morze na majowy weekend, dodatkowo przedluzony dzieki szczytowi europejskiemu w Warszawie.Macie moze jakies sprawdzone adresy pensjonatow albo wygodnych kwater agroturystycznych? Najchetniej okolice Karwi albo Jastarni. Bede wdzieczna za wszelkie podpowiedzi.Pozdrawiamma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.04.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Polecam przejrzeć stronki: http://www.polwysep.pl http://www.maxmedia.pl Ciekawym miejscem jest również Białogóra oraz Jastrzębia Góra Ale spieszcie się, bo chętnych na wypoczynek nad morzem jest wielu Ja jadę do Swornychgaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 21.04.2004 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Ladnie sie nazywaja te niewymowne. Dzieki za namiary, w tej chwili zaklepalam miejsca w Karwienskich Blotach. Ufff. A juz myslalam, ze to faktycznie za pozno na zalatwienie czegokolwiek. To moze teraz zaczniemy myslec o Wielkich Wakacjach? Zycze wszystkim wspanialego majowego weekendu! ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 22.04.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Zazdroszczę Wam..... 1, 2 i 3 maja w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 22.04.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Ja jadę do Swornychgaci Eeeeee Swornegacie rulezz. Spędzam tam wakacje już od dwóch lat. Gdzie się zatrzymujesz? Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 22.04.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Gierga, Benicio, podrzućcie jakieś namiarki na kwatery w Swornychgaciach!!! Ja też uwielbiam Bory Tucholskie i właśnie się zastanawiamy nad jakimś nowym miejscem, żeby wyskoczyć na któryś weekend Ostatnio byliśmy w Mylofie - cudne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.04.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 A ja tam jade odwiedzić podlaskie.. i zobaczyć się z naszymi kolażankami z podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 23.04.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Hello Kingaa - jestem w tej dobrej sytuacji, że moja rodzina ma tam domek - więc dach nad głowa jest za friko.Polecam zwłaszcza gospodarstwa agroturystyczne. Troche informacji tutaj Mam jeden kontakt - w poniedziałek napisze. Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 23.04.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Kingaa - jestem w tej dobrej sytuacji, że moja rodzina ma tam domek - więc dach nad głowa jest za friko. Fajnie masz... Myśmy się jakiś czas temu zastanawiali nad kupnem kawałka ziemi gdzieś w Borach, ale w związku z budową domku odeszło to w bliżej nieokreśloną przyszłość Pytałam, bo wolę jechać w sprawdzone, polecone miejsce - więc czekam na namiary w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.04.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Ja jadę do Swornychgaci Eeeeee Swornegacie rulezz. Spędzam tam wakacje już od dwóch lat. Gdzie się zatrzymujesz? Pozdrowienia B. Benicio mam już zaklepaną majówkę i będe spędzać ją tutaj http://chojnice.pl/meyer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.04.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Gierga, Benicio, podrzućcie jakieś namiarki na kwatery w Swornychgaciach!!! Ja też uwielbiam Bory Tucholskie i właśnie się zastanawiamy nad jakimś nowym miejscem, żeby wyskoczyć na któryś weekend Ostatnio byliśmy w Mylofie - cudne miejsce Kinga ja jadę pierwszy raz do Swornychgaci )) o tutaj ->http://chojnice.pl/meyer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 24.04.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Gierga - czekam na sprawozdanie jak wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 24.04.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 No i nie zapominajcie okazjonalnie o stareńkich ŚWIĘTOKRZYSKICH !GÓRACH Łagodne, w sam raz dla najmłodzych, ale i starszych piechurów. Znakomite dla rowerzystów. ! Pełne tajemnic zakonników i zakonnic ( Św. Krzyż, Św. Katarzyna) Niezbyt póki co modne - a więc kameralne i niezatłoczone. Ręczę , że krajobraz, mikroklimat i zbawienny spokój w trzy dni mogą podreperować Twoje skołatane nerwy. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.04.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 1,2 i 3 niestety w pracy, za to jak pogoda dopisze 8-go do Krakowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.04.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 My jak zwykle nad morzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 26.04.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Jak sie mieszka w Koszalinie, to wiadomo. tez bym chciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 26.04.2004 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 My jak zwykle nad morzem... a moze tak zamiast trzech kropek dwukropek i zamknac nawias? Popatrz, ile ludzi chce nad morze! Pozdrowienia ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.04.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Już sie poprawiam: Oby tylko pogoda dopisała i zbyt wielkich tłumów nie było Choć tak naprawdę to narzekać nie mogę. A majówkę pewnie w większości spędzimy grillując na budowie, bo to teraz dla nas największa atrakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 26.04.2004 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 ja tez juz mam wor brykietow, butle podpalki i duza ochote na grillowanie Jeszcze tylko jakas odpowiednia karkoweczka.... mmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts