AgaRadzimow 11.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 czy ktoś buduje tą parterówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaRadzimow 11.03.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 jakie zmiany robiliście, z czego budowaliscie, jakie koszty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiczka 08.04.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Tak, ja się przymierzam do Sokratesa.Uważam, ze ta parterówka jest idealnie rozpracowana jeśli chodzi o funkcje.Prawie nie będzie u nas zmian.W ostatniej chwili się na nią natknąłem - i chwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) ten projekt najlepiej będzie się nadawał na działki z wejściem od wschodu. Wówczas okno w sypialni nr 9 lepiej przenieść na drugą (południową ścianę). Przy otwartej kuchni będzie problem ze zmieszczeniem zabudowy w słupkach. Jest tylko wolna ściana w kącie. W takiej kuchni lepiej zrobić zabudowę dwurzędową zamiast U: http://images41.fotosik.pl/2005/2fe08292987d6ebd.jpg Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaRadzimow 10.04.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 nad kuchnia faktycznie myślimy. Na szczęście są różne mozliwości.Dzięki Elfir za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataRomek 11.04.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 czy ktoś z Panstwa korzystal z adaptacji biura DOMENA ?Ciekawa jestem czy wszystko idzie jak nalezy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaRadzimow 12.04.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witaj,Niestety, nie robi nam Domena. Ja jestem z innego regionu i mam regionalnego architekta - który nam rysuje i tłumaczy przy stole " w cztery oczy" ale czuję bezpiecznie, bo to arch. ze współpracującego biura z Domeną PozdrawiamAga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekBudujeDom 16.04.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Właśnie dołączyłem do grona radosnych naiwnych w swej początkowej radości inwestorów.Kupilem SOKRATESA, dom marzeń. Jak tylko skończę mękę adaptacji, zal płaconych pieniędzy za zmiany będę pisał więcej, Z pozdrowieniamiWaldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WaldekBudujeDom 21.01.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam, trochę mnie nie było, nie wiem jak Wasze postępy w budowie. U nas temat utknał w urzędach, czegoś tam się dopatrzyli. Na razie czytam sobie pasjonujące wątki o budowie. Pani AgaRadzimow, wysłałem na priv. Jak Wasze postepy z budową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts