kpsi 12.03.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Planuję rozdzielić pokój na dwie części. Pokój ma 3x6m i w połowie chciałbym go podzielić wykorzystując system paneli lub jakąś zasłonę. Znalazłem w Ikei system Kvartal i chodzi mi mniej więcej o coś takiego, z jednym wyjątkiem. System Kvartal z Ikei można montować tylko do sufitu, natomiast ja chciałbym zamontować taką szynę/karnisz między ścianami, 30 cm od sufitu. Czy spotkał się ktoś z takim rozwiązaniem? : - szyna/karnisz mocowana między ścianami, 30 cm od sufitu - odległość między ścianami to 3m - najlepiej jakby była podwójna szyna, żeby można było przesuwać panele łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.03.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Zamocuj sobie w poprzek belkę, pomaluj pod kolor sufitu i podwieś zasłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kpsi 13.03.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Belka to jest jakaś opcja, jednak wolałbym coś w stylu jakiegoś karnisza/szyny mocowanej między ścianami.Nie widziałem tylko takiego rozwiązanie nigdzie, więc liczę, że ktoś z forumowiczów spotkał się z czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.03.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 szyna musi miec podparcie, bo inaczej będzie się uginac pod cieżarem zasłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts