nyra 13.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 WitamW tym roku będę miała malowany mój pokój. Jest on dość mały,rozświetlony. Szukam takich barw,które działają na pomysłowość i motywujących do pracy.Meble są całkiem jasne. Jakby to było ważne-mam 12 lat,ale barwa pokoju nie robi mi zbytniej różnicy,tylko żeby spełniała wymagania. Jeżeli można,to z góry proszę o odcień na który najlepiej pomalować.Za wszystkie odpowiedzi i porady dziękuję ! ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.03.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 niebieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alan123 14.03.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 ja pomalowałem swój pokój na dwa kolory. Dwie ściany niebieskie, a dwie zielone (coś a la zielone jabuszko). Motywują do pracy na pewno, więc i Tobie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.03.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ona chce skupienia a nie ataku padaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts