isia 21.03.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam wszystkichmoże nie o gotowaniu ale o garnkach będzie...Wczoraj moja mama kupiła na pokazie garnki Home Delux. Ponoć jakaś firma włoska. Dziś od rana szukam i szukam ... i nie mogę znaleźć. Cóż cenowo komplet wyszedł może nieco taniej niż Philipiak ale ponieważ nie mogę znaleźć żadnej włoskiej strony o tych garach - straciłam zaufanie.Czy ktoś może coś wie o tych garnkach - czy rzeczywiście porównywalne z Philipiakiem ? Bo mama ma 10 dni na zerwanie umowy... Bardzo będę wdzięczna za wszelkie informacje...isia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.03.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ... ... Bo mama ma 10 dni na zerwanie umowy... ... ... zrobił bym to już wczoraj Pozdrowienia dla Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isia 22.03.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Właśnie Mama odebrała gary... jadę dziś to zobaczyć. Czy rzeczywiście jest aż tak źle. Czy to jest jakaś podróba ?Dlaczego Pan odradza tak zdecydowanie ?pozdrawiam isia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.03.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Nikt niczego nie wie o tej firmie, ich strona wygląda bardzo ubogo - żadnego info o macierzystej siedzibie, producencie, techonologii, materiałach... Moim zdaniem należy SZYBKO wycofać się z umowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.03.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ... Dlaczego Pan odradza tak zdecydowanie ? ... ... dlaczego ? ... odpowiedziała Joliska ... cena niewspółmierna do jakości (za mniejsze pieniądze kupisz gary z "górnej półki" - np All-Clad) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.03.2013 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Nikt niczego nie wie o tej firmie, ich strona wygląda bardzo ubogo - żadnego info o macierzystej siedzibie, producencie, techonologii, materiałach... Moim zdaniem należy SZYBKO wycofać się z umowy... http://homedelux.pl/ Tu jest wszystko o niej.Może po zalogowaniu widać więcej .Zawsze można zadzwonić itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.03.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) Właśnie Mama odebrała gary... jadę dziś to zobaczyć. Czy rzeczywiście jest aż tak źle. Czy to jest jakaś podróba ? Dlaczego Pan odradza tak zdecydowanie ? pozdrawiam isia Potwierdzenie odebrania zapytania Dziękujemy za zadanie zapytania HomeDelux dotyczącego: Nazwa produktu: HD-12009 Symbol produktu: HD-12009 Odsyłacz do produktu: http://homedelux.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=28&Itemid=30Wkrótce się z tobą skontaktujemy odnośnie zapytania.(Nie odpowiadaj na tą wiadomość - została wygenerowana automatycznie)Napiszę ci co mi odpowiedzieli więc na razie nie stresuj mamy.Znam produkt i wcale nie jest tak czarno jak to pisze admin joliska.O tym Panu też nie wspomnę on ma chyba wszystko najlepsze.. p.s https://luxfood.pl/k/non-food-sprzety/non-food-asortyment/produkty-firmy-all-clad Zobacz jakie tu są ceny i postaraj się złożyć coś podobnego jak garnki twojej mamy. pzdr. Edytowane 24 Marca 2013 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaanna1978 15.06.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ja mam te naczynia już ponad rok i jestem zadowolona dokupiłam książke kucharską jak w nich gotować.gotuje w systemie wieżowym-rewelacja!!! Moja mama ma philipiaka i nie ma żadnej różnicy a są tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.06.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Na pokazach sprzedawany jest zwykły sprzęt w ładnym opakowaniu.Nie ma znaczenia czy to jest pościel, kołdra z wełny, mop parowy czy garnki. To zwykła stal nierdzewna, z tego samego materiału są garnki np. w Ikea. Cała reszta opisu na stronie to bełkot. Dlaczego danie gotowane w ich garnku ze stali szlachetnej miałoby być zdrowsze od gotowaniu w garnku fagora czy Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 08.09.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 popieram. nie dajmy się robić w balona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts