Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Garnki Home Delux International

Recommended Posts

Witam wszystkich

może nie o gotowaniu ale o garnkach będzie...

Wczoraj moja mama kupiła na pokazie garnki Home Delux. Ponoć jakaś firma włoska. Dziś od rana szukam i szukam ... i nie mogę znaleźć.

Cóż cenowo komplet wyszedł może nieco taniej niż Philipiak ale ponieważ nie mogę znaleźć żadnej włoskiej strony o tych garach - straciłam zaufanie.

Czy ktoś może coś wie o tych garnkach - czy rzeczywiście porównywalne z Philipiakiem ? Bo mama ma 10 dni na zerwanie umowy...

Bardzo będę wdzięczna za wszelkie informacje...

isia

Nikt niczego nie wie o tej firmie, ich strona wygląda bardzo ubogo - żadnego info o macierzystej siedzibie, producencie, techonologii, materiałach... Moim zdaniem należy SZYBKO wycofać się z umowy...

http://homedelux.pl/

Tu jest wszystko o niej.Może po zalogowaniu widać więcej .Zawsze można zadzwonić itp.

Właśnie Mama odebrała gary... jadę dziś to zobaczyć. Czy rzeczywiście jest aż tak źle. Czy to jest jakaś podróba ?

Dlaczego Pan odradza tak zdecydowanie ?

pozdrawiam

isia

Potwierdzenie odebrania zapytania

Dziękujemy za zadanie zapytania HomeDelux dotyczącego:

Nazwa produktu: HD-12009

Symbol produktu: HD-12009

Odsyłacz do produktu: http://homedelux.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=28&Itemid=30Wkrótce się z tobą skontaktujemy odnośnie zapytania.(Nie odpowiadaj na tą wiadomość - została wygenerowana automatycznie)

Napiszę ci co mi odpowiedzieli więc na razie nie stresuj mamy.Znam produkt i wcale nie jest tak czarno jak to pisze admin joliska.O tym Panu też nie wspomnę on ma chyba wszystko najlepsze.:cool:.

p.s

https://luxfood.pl/k/non-food-sprzety/non-food-asortyment/produkty-firmy-all-clad

Zobacz jakie tu są ceny i postaraj się złożyć coś podobnego jak garnki twojej mamy.

pzdr.

Edytowane przez niktspecjalny

• 1 year później...

Na pokazach sprzedawany jest zwykły sprzęt w ładnym opakowaniu.

Nie ma znaczenia czy to jest pościel, kołdra z wełny, mop parowy czy garnki.

To zwykła stal nierdzewna, z tego samego materiału są garnki np. w Ikea.

Cała reszta opisu na stronie to bełkot.

Dlaczego danie gotowane w ich garnku ze stali szlachetnej miałoby być zdrowsze od gotowaniu w garnku fagora czy Ikea?

• 1 year później...