cinka 24.03.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam wszystkich, od kilku dni jestem właścicielką 43 m mieszkania (3 pokoje, w tym jeden z aneksem kuchennym). Wszystkie pieniądze poszły w mieszkanie (kredyt) i niewiele póki co zostało;) Dwa pokoje mają skosy, łazienka również. Zależy mi głownie na pomocy przy zaprojektowaniu salonu - marzy mi się stół z krzesłami, narożnik i jakaś szafka. Jak mądrze zaprojektować kuchnię? Proszę o pomoc, najlepiej w 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinka 25.03.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Kochani, wiem że wśród Was są fachowcy, podsuńcie jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.03.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Bez wymiarów i dokładniejszych informacji nikt nie ma szansy pomóc... Z tego rzutu niewiele wynika... Gdzie jest wejście do mieszkania? Dlaczego przedpokój jest zamknięty? Pokoje maciupeńkie... Jaka wysokość ściany kolankowej? Dla ilu osób to mieszkanie? Jakie są potrzeby meblowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinka 25.03.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 joliska, bo wymiarów jeszcze nie mam:( remont trwa od właściecielki kamienicy dostałam tylko to co pokazałam mieszkanie dla jednej osoby:) czyli dla mnie:) pokoje malusieńkie to fakt- to poddasze jest:) do mnie trzeba po polsku- co to ściana kolankowa? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 25.03.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Nie da się stworzyć czegoś bez wymiarów,jedź pomierz wszystko i dopiero wrzuć rzut.Ścianka kolankowa(wysokość od podłogi do skosu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinka 02.04.2013 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Kochani, dostałam od wlaścicielki kamienicy takie cusik mnie to zupełnie nic nie mówi, ale Wam na pewo tak:) jak pisałam wcześniej najbardziej zależy mi na pomocy przy salonie z aneksem kuchennym pomóżcie proszę P13/1 przedpokój P13/2 salon z kuchnią P13/3 pokój P13/4 sypialnia P13/5 łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.04.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nic nie mówi. P13 to numer mieszkania z pozostałe cyfry to po prostu numeracja pomieszczeń. Wymiary! Wysokość ścianki kolankowej, szerokości okien i drzwi, długości ścian, miejsca na przyłacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts