miii 25.03.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam serdecznie Pojawiłam się na forum gdyż bardzo potrzebuję Waszej pomocy wurządzeniu salonu,wyborze kolorystyki stylu mebli,w tym temacie jestem kompletnie zielona:( Domek jest na wsi,projekt raczej nowoczesny w stylu małych domów kanadyjskich,salon kształt prostokątny,połaczony z kuchnią. W salonie przy bocznej scianie schody debowe-naturalny jasny kolor,na podłodze panele dąb o ton ciemniejszy od schodów, i jedyny mebel to duża czekoladowa rogówka .Teraz muszę dobrać meble komody,stoły i krzesła....od miesiaca przeglądam zdjęcia i nie potrafię nic dobrać Czy moge liczyć na podpowiedzi,propozycje jaki styl dobrać?jaka kolorystykę?czy moze być ciemna kanapa i takie same meble? czy raczej powinnam rozjasniać? Będe wdzieczna za wszelkie podpowiedzi.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.03.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Może poszukaj jakiś inspiracji, które ci się podobają w necie, wklej i będziemy dopasowywać dodatki i kolory, bo inaczej po prostu zostaniesz zarzucona chaotycznym zestawem zdjęć "to mi się podoba". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syriusz_BLACK 28.04.2016 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 mam podobne pytanie - chce postawic na eklektyzm - jest troche prowansji, troche industrialu, troche klasyki tylko no wlasnie malo jest firm, ktore mnie zadowalaja chce oryginalnych mebli, a nie kolejnego seryjniaka z ikei czy black red white. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aberowski 28.04.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 nie wszystkie meble z ikei są złe, chociaż ostatnio były głośne akcje z dziećmi w roli głównej - poszukaj sobie w necie o co chodzi jesli chodzi o jakies naprawde oryginalne to kare design - bywają specyficzne, ale są w stylach o jakich wspomniałeś, wiec powinieneś być zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lemersa 28.04.2016 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 w ikei też mają sensowne meble. wszystko zależy od tego, jak to wszxystko połączysz, jakie wybierzesz kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 03.06.2016 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Sugerujemy rozjaśnienie wnętrza. Z naturalnym drewnem dobrze komponuje się biel i kolory pastelowe. Ta gama pasować będzie też do czekoladowej sofy – szczególnie pudrowy róż, szarości i beże. Na takie kolory warto pomalować ściany a całość uzupełnić białymi i drewnianymi meblami. Wnętrze nabierze dzięki temu lekkiego, skandynawskiego klimatu. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konbed1121 05.06.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 w ikei też mają sensowne meble. wszystko zależy od tego, jak to wszxystko połączysz, jakie wybierzesz kolory ikea jest faktycznie ok, mają kozackie stolikipo 40 zł i za to ich uwielbiam, ale nie oszukujmy się, jeśli ktoś jest koneserem to nie dla niego. mamy dom urządzony w stylu nowojorskim i prawdziwa amerykańska kanapa czy designerskie dodatki nadają miekszaniu klimat, tego nie znaleźlibyśmy w ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.06.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 ciężko szukać stylu amerykańskiego w sieciówce, która specjalizuje się w stylu skandynawskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts