kaszpir007 14.03.2017 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Ja u siebie ale na działce sporo większej przed budową (ale po wykonaniu ogrodzenia) zrobiłem sad i mam sporo drzewek i krzewów.Dziś będę przygotowywał warzywnik .. Ale przy dużo mniejszej działce trzeba uwzględnić że na niej też będą materiały budowlane a dostawcy zbytnio się nie przejmują niczym , więc lepiej aby dostęp do działki i miejsce na materiały i miejsce do manewrowania było wystarczające.Są też roboty ziemne i itd .. Osobiście uważam że czemu nie , ale trzeba przemyśleć gdzie dokładnie to ma być i lepiej zrobić to w jednym miejscu oddalonbym jak najdalej od planowanej budowy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2017 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 1. czy działka jest ogrodzona? (kradzieże, obgryzanie przez zające i sarny)2. czy po posadzeniu będzie jak podlewać młode drzewka w czasie suszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts