pudlox 03.04.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 A dodałaś, że bez falowań i koronek? Tak więc poproszę o propozycję firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 03.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 TĘ firankę przeoczyłam .... A po Ci ta firanka w ogóle? Sama zasłonka - taka jak moja propozycja nie wystarczy? Na pamiątki mój syn ma pudło w.... garderobie (w wieku studiującym już jest ) Nad zmianą ustawienia mebli - pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pudlox 03.04.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Teraz rozumiem już o co Ci chodzi z tą zasłoną , bardzo fajny pomysł. Najgorsze, że gdy pozbędę się regałów, to pozbędę się też miejsca na głośniki. Niestety nie ma możliwości postawienia ich na biurku, za duże są. Teraz są umiejscowione idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.04.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 a na podłodze stać nie mogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.04.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Pozdrawiam Michał http://img547.imageshack.us/img547/2110/sh101629.jpg Uploaded with ImageShack.us mnie zaciekawiło mocno, co takiego różowego ma ustawione młody ''muzyk rockowy'' w półeczce naroznej? Mało tego jakieś buteleczki z perfumami widzę, i świeczuszki? nie to abym zabraniałą sie psikać i dbać o higienę, ale perfumy na pólce w pokoju frontmena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pudlox 03.04.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 To co Trzymam na swoich pułkach to już moja sprawa, nie będę tego tłumaczył. Powiem tak, pozycja głośników ma bardzo duże znaczenie, chociaż i tak wiem, że nie stoją u mnie idealnie, to i tak lepsze to niż podłoga/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.04.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 te narożne szafki widzę, że na dole są puste. Wielkie kloce zajmujące sporo miejsca i w sumie niewykorzystane (chyba, że jako stojaki na głośniki). Naprawde trudno mi uwierzyć, że nie jesteś emerytem. Wydaje się, że nasze rady są sprzeczne z twoim charakterem. Pewnie lepiej czułbyś się w takim wnętrzu: http://cdn18.urzadzamy.smcloud.net/t/photos/thumbnails/15540/Dom_na_Mazurach_Marzenia_si_680x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Niż w takim: http://allwomenstalk.com/wp-content/uploads/2010/06/10-tip-on-decorating-your-room/ready-rock-style_tip-decorating-your-room.jpg W końcu naszemu muzykowi może być bliżej do Chopina niż do Micka Jaggera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pudlox 04.04.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dobra przyznam ci racje, pozbędę się narożników, a rzeczy które chciałbym zostawić na wierzchu, to ustawie je w tym większym regale za szybą .. Powiem ci, że te meble bardzo fajnie się prezentują, nawet w pokoju młodzieżowym, proste bryły, i wgl ja je lubię i na pewno bardziej pasują do pokoju młodzieżowego niż do dziadka. Polecam wizytę przy okazji w salonie vox i zobaczenie ich na żywo. .. Proszę o pomysły ustawienia mebli po usunięciu narożników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 opinia jak doopa, każdy ma inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pudlox 04.04.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 O czym teraz mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.04.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 żona m pewnie chciała powiedzieć, że mamy różne gusta i jest bardziej nerwowa od nas Dajemy Ci szereg propozycji - nie musisz z nich korzystać, ale tak kurczowo trzymasz się swoich przyzwyczajeń, że trudno Ci coś doradzić: ekspozycje i pamiątki - no cóż -w takim nagromadzeniu żle będą wyglądać - nawet w bardzo tradycyjnym wnętrzu. W tym pokoju nie widać Twoich zainteresowań, charakteru - trójkąty (tzn te półki) zakłócają kubistyczne (?) meble - zasłonki - jednokolorowe lniane, bawełniane, proste bez upięć, nie firanki! - głosniki mozna powiesić na ścianie - te, które masz nie są duże. - Zrób plan pokoju z wymiarami ścian i mebli oraz łóżka - rozłożonego - bo ta kanapka służy Ci także do spania?. - swoich gości nie przyjmujesz w tym pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pudlox 04.04.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Myślę że do regału zostawię tyko kubki, które mam z różnych miejsc świata, a reszta w karton. Kanapa nie jest rozkładana. Jest to po prostu pojedyncze łóżko, a ze spodu zamiast szuflady mam drugie łóżko, ew więcej gości będę kładł w tym pokoju obok, ci jest za styropianem za wnęka, tylko trzeba go wykończyć. Projekt dam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pudlox 06.04.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Przesyłam projekt pokoju:http://img819.imageshack.us/img819/5862/planpokoju.jpg Proszę o propozycje umeblowania Gdyby nie widoczne wymiary mebli:Biurko 140x70Łóżko 208x95Komoda 144x48Regał 100x35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pudlox 07.04.2013 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Czy mogę prosić o pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Wysoki regal, ktory teraz jest obok łóżka na ścianę przeciwna w jednym ciągu z komoda, łożko do ściany prostopadłej dosunąć, obok wstawić biurko, które zakryje deczko łóżko, pod oknem mozesz postawić jakiś fotel, pufę worek czy cos w tym stylu. Jesteś młody nie odwiedzają Ciebie znajomi?, gdzie wóczas siedzicie, pijecie kawę, colę? Nie brak ci tam jakiegoś małego stolika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 08.04.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Przyklasnę żonie Szafa z komodą na jednej ścianie, obojętne której. Stolik i worki pod oknem. Na przecilełej ścianie daj fajną strukturalną tapetę, oklej nią również zabudowę. W tej chwili pokój totalnie bezpłciowy, nijaki. W pierwszej chwili myślałam, że to pokój ze studia mebli. Firanka którą wybrałeś rozbawiła mnie do łez. Zwłaszcza w kontekście tej gitary w kącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek74 10.04.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Znacie jakieś fajne aranżacje do pokoju który też jest miejscem pracy ( biurem). Coś dla freelancera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodapanidomu 16.04.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pudlox 20.05.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Witam ponownie. Jutro chcę przemeblować pokój. Czy żona m chodziło Ci o takie rozwiązanie? http://imageshack.us/a/img14/5862/planpokoju.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pudlox 21.05.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Czy można prosić o pomoc? Jestem w trakcie przemeblowywania i nie do końca mam na to wszystko pomysł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts