Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stawki za malowanie ścian wewnętrznych

lotnik

Recommended Posts

Witam, jakie są stawki za pomalowane ścian wewnętrznych w nowym domu. Chodzi mi o jednokrotne gruntownie i dwukrotne malowanie farbą, powierzchnia ponad 500m.

Narazie mam wycenę 10zl/ m2.

Powiedzie ile płaciliście , lub może ktoś ma dobrego fachowca w Lublinie którego może polecić .

Edytowane przez lotnik

Witam.

No ceny nie małe, ale takie czasy. Pomalowałbym za 8 - jestem z Zamościa, ale nie mam terminu.

Chodzi o pierwsze malowanie jak mniemam, czyli nowy nie zagracony dom (mieszkanie) - negocjuj forumowiczu to przyniesie efekt - oczywiście jeśli proste malowanie bez dekoracji, czyste kolory - za wykończenia akrylem, szpachlowania, szablony, przecierki, struktury itp - dopłaty.

pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
Woj. dolnośląskie

9zł/m2 grunt + 2x farba.

Mąż szybko przeliczył 9złx980m2= 8800zł- więc doszedł do wniosku że taniej mu wyjdzie wsiąść urlop na dwa tygodnie i samemu pomalować.

Masakra z tymi cenami się dzieje, a podobno jest kryzys:)

Sorry ale wykonawca też by po dobrze wykonanej robocie miał na urlop. Dla Pani najlepszą ceną by było po złotówie za metr bo kryzys.

Tak ale zapłać od 5 zł VAT i dochodowy to troszeczkę mniej już mamy i dolicz dojazdy oraz inne koszty jak ZUS to sama policz. Jak lepiej wziąść urlop i malować to śmiało. Zawsze taniej wyjdzie Jak samemu u siebie pod warunkiem że bedzie to dobrze wykonane i do tego naprzykład Mąż ma urlop płatny to niedość że sam pomaluje to jeszcze mu zapłacą. Więc niedość że zarobi wypłatę to jeszcze zaoszczedzi w tym czasie wydatek na wykonawcę.
Po zlotowce to moze nie, ale po 5 zl przy 980 m2 samej robocizny, to nie jest az tak malo... co Ty na to zlotaraczko?

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 years później...
Jeśli chodzi o malowanie biur w Warszawie to najbardziej godne polecenia są jak dla mnie sprawdzone oferty. Ostatnio musiałem ogarnąć malowanie biura w Warszawie z http://www.pwmig.com/oferta/weekendowe-remonty-biur.html i dzięki nim udało się to wszytko zrobić bez większych problemów. Bardzo ładnie, szybko i elegancko pomalowane, żadnych problemów.