lotnik 01.04.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam, jakie są stawki za pomalowane ścian wewnętrznych w nowym domu. Chodzi mi o jednokrotne gruntownie i dwukrotne malowanie farbą, powierzchnia ponad 500m.Narazie mam wycenę 10zl/ m2. Powiedzie ile płaciliście , lub może ktoś ma dobrego fachowca w Lublinie którego może polecić . Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez lotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.04.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 mi wyceniono identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apro 07.04.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam.No ceny nie małe, ale takie czasy. Pomalowałbym za 8 - jestem z Zamościa, ale nie mam terminu.Chodzi o pierwsze malowanie jak mniemam, czyli nowy nie zagracony dom (mieszkanie) - negocjuj forumowiczu to przyniesie efekt - oczywiście jeśli proste malowanie bez dekoracji, czyste kolory - za wykończenia akrylem, szpachlowania, szablony, przecierki, struktury itp - dopłaty.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 zapraszam do działu: LISTA PŁAC WYKONAWCÓW - prawdopodobnie nawet znajdziesz wyszukiwarką tam watęk o płacach malarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leda16 24.04.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cena jest rzetelna 8-10 zł. tyle liczą w Krakowie. Sami zaczęliśmy malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaBhfjg645kjufwp 16.05.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Woj. dolnośląskie 9zł/m2 grunt + 2x farba. Mąż szybko przeliczył 9złx980m2= 8800zł- więc doszedł do wniosku że taniej mu wyjdzie wsiąść urlop na dwa tygodnie i samemu pomalować. Masakra z tymi cenami się dzieje, a podobno jest kryzys:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlotaraczka.lodz 29.06.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Woj. dolnośląskie 9zł/m2 grunt + 2x farba. Mąż szybko przeliczył 9złx980m2= 8800zł- więc doszedł do wniosku że taniej mu wyjdzie wsiąść urlop na dwa tygodnie i samemu pomalować. Masakra z tymi cenami się dzieje, a podobno jest kryzys:) Sorry ale wykonawca też by po dobrze wykonanej robocie miał na urlop. Dla Pani najlepszą ceną by było po złotówie za metr bo kryzys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 01.07.2013 02:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Po zlotowce to moze nie, ale po 5 zl przy 980 m2 samej robocizny, to nie jest az tak malo... co Ty na to zlotaraczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszeRa 03.07.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Tak ale zapłać od 5 zł VAT i dochodowy to troszeczkę mniej już mamy i dolicz dojazdy oraz inne koszty jak ZUS to sama policz. Jak lepiej wziąść urlop i malować to śmiało. Zawsze taniej wyjdzie Jak samemu u siebie pod warunkiem że bedzie to dobrze wykonane i do tego naprzykład Mąż ma urlop płatny to niedość że sam pomaluje to jeszcze mu zapłacą. Więc niedość że zarobi wypłatę to jeszcze zaoszczedzi w tym czasie wydatek na wykonawcę.Po zlotowce to moze nie, ale po 5 zl przy 980 m2 samej robocizny, to nie jest az tak malo... co Ty na to zlotaraczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubnik 15.07.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 tak najlepiej to wogóle nie malować wyjdzie jeszcze taniej:), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyot 27.07.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 11zł m/2 z materiałem. -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 13.08.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Za 6,00 PLN to malują ale bez rachunku, max dwa kolory na pomieszczenie, bez nawilżaczy - generalnie to każdy może sobie tak malować na urlopie jak ma jako takie pojęcie co zrobić ze Śnieżką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romeoraf 10.01.2017 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Jeśli chodzi o malowanie biur w Warszawie to najbardziej godne polecenia są jak dla mnie sprawdzone oferty. Ostatnio musiałem ogarnąć malowanie biura w Warszawie z http://www.pwmig.com/oferta/weekendowe-remonty-biur.html i dzięki nim udało się to wszytko zrobić bez większych problemów. Bardzo ładnie, szybko i elegancko pomalowane, żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts