Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompa ciepła - potrzebny fachowiec woj. Zachodniopomorskie

karola_zimna

Recommended Posts

Pilnie potrzebuję namiar na dobrego fachowca, który zajmie się moją instalacją PC, budowa w okolicach Bydgoszczy. Muszę zmienić wykonawcę a nie chcę się po raz kolejny zdawać się na googla, bo z obecną firmą mam same kłopoty: wzięli zaliczkę i cisza, zawalają wszelkie możliwe terminy, telefonów nie odbierają, czy w tej branży to norma? A może powinnam dokładnie opisać sprawę na forum żeby przestrzec innych?

Wiem że na forum jest sporo fachowców z branży więc jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę pisać.

Pilnie potrzebuję namiar na dobrego fachowca, który zajmie się moją instalacją PC, budowa w okolicach Bydgoszczy. Muszę zmienić wykonawcę a nie chcę się po raz kolejny zdawać się na googla, bo z obecną firmą mam same kłopoty: wzięli zaliczkę i cisza, zawalają wszelkie możliwe terminy, telefonów nie odbierają, czy w tej branży to norma? A może powinnam dokładnie opisać sprawę na forum żeby przestrzec innych?

Wiem że na forum jest sporo fachowców z branży więc jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę pisać.

Pogadaj na priv z wihajstrem. On jest z miasta św. dyrektora od radyja.

A o nierzetelnej firmie przestrzegaj gdzie możesz. Jest tu odpowiedni wątek:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?212042-Instalatorzy-pomp-ciepła-uwagi&p=5908893#post5908893

Edytowane przez twaro

A Bydgoszcz jest w kujawsko-pomorskim....

Dziękuję za informację, ale zanim zaczniesz mnie pouczać najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem: firmę znalazłam przez wyszukiwarkę, są z zachodniopomorskiego ale działają na całym pomorzu, a ceny mieli najlepsze dlatego ich wybraliśmy. Chcę ich zmienić ale chcę żeby firma która przejmie po nich robotę także była z tego woj. / regionu ponieważ to ułatwi przekazanie zlecenia.

Z opisaniem sprawy z wybraną przeze mnie firmą wstrzymam się do czasu rozwiązania sytuacji, ale dziękuję za info gdzie to zrobić :)

Piszecie o jakimś "wihajstrze" gdzie mogę znaleźć namiary na tego pana?

Pilnie potrzebuję namiar na dobrego fachowca, który zajmie się moją instalacją PC, budowa w okolicach Bydgoszczy.

Jak rozumiem szukasz firmy z woj. Zachodniopomorskiego na budowę pod Bydgoszczą? :eek: Na PW wysłałem ci namiary na Pana Marka z eko techu, to chyba jeden z lepszych fachowców w tej branży na pomorzu. powodzenia :)

To prawda-niefortunny.

eee czepiacie sie :)

Jak rozumiem szukasz firmy z woj. Zachodniopomorskiego na budowę pod Bydgoszczą?

OMG kolejny. Co w tym dziwnego???

:eek: Na PW wysłałem ci namiary na Pana Marka z eko techu, to chyba jeden z lepszych fachowców w tej branży na pomorzu. powodzenia :)

Co to za jeden ten cały pan marek? poza nr telefonu nic nie dostałam, a nie chcę dzwonić w ciemno.

Mam wrazenie ze w PL trudno tak naprawde o fachowcow znajacych sie na zeczy.

Wszyscy wiedza wszystko o wszystkim ale malo o tym co powinni :)

Naprawde tak trudno o kogos umiacego PC?

No żebyś wiedział że trudno o dobrego fachowca w tej dziedzinie. Z tego co czytałem to awarie i niewłaściwe działanie pomp ciepła są w większości konsekwencją niewłaściwego montażu. Znam osoby które zrezygnowały z montażu PC bo trafiły na niewłaściwych ludzi.

Jego firma montowała mi gruntową pompę ciepła w tamtym roku. Na razie - bez zastrzeżeń. Jak chcesz mogę wysłać Ci namiary na PW (nie chcę robić tu nikomu reklamy).

No widzę że nie tylko ja polecam tego Pana, to zdecydowanie osoba z którą WARTO wdrażać temat PC.