karola_zimna 03.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Pilnie potrzebuję namiar na dobrego fachowca, który zajmie się moją instalacją PC, budowa w okolicach Bydgoszczy. Muszę zmienić wykonawcę a nie chcę się po raz kolejny zdawać się na googla, bo z obecną firmą mam same kłopoty: wzięli zaliczkę i cisza, zawalają wszelkie możliwe terminy, telefonów nie odbierają, czy w tej branży to norma? A może powinnam dokładnie opisać sprawę na forum żeby przestrzec innych? Wiem że na forum jest sporo fachowców z branży więc jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powell 03.04.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Na forum jest pełno wypowiedzi niezadowolonych klientów pewnej firmy instalującej pompy ciepła, poszukaj.A Bydgoszcz jest w kujawsko-pomorskim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 03.04.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 opisz opisz, moze sie okazac ze juz z ta firma byly problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 03.04.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Pilnie potrzebuję namiar na dobrego fachowca, który zajmie się moją instalacją PC, budowa w okolicach Bydgoszczy. Muszę zmienić wykonawcę a nie chcę się po raz kolejny zdawać się na googla, bo z obecną firmą mam same kłopoty: wzięli zaliczkę i cisza, zawalają wszelkie możliwe terminy, telefonów nie odbierają, czy w tej branży to norma? A może powinnam dokładnie opisać sprawę na forum żeby przestrzec innych? Wiem że na forum jest sporo fachowców z branży więc jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę pisać. Pogadaj na priv z wihajstrem. On jest z miasta św. dyrektora od radyja. A o nierzetelnej firmie przestrzegaj gdzie możesz. Jest tu odpowiedni wątek: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?212042-Instalatorzy-pomp-ciepła-uwagi&p=5908893#post5908893 Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 03.04.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Pogadaj na priv z wihajstrem. Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 03.04.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja nie nadążam... Gość najpierw reklamuje sklep z meblami z Buska Zdrój. Później pisze o sklepie we Wrocławiu, który mu pomógł z drzwiami. A teraz szuka wykonawcy na PC w Bydgoszczy ale w województwie Zachodniopomorskim. O co biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 03.04.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 hmm moze nie lubi lokalnych sklepow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 03.04.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Przecież napisał że ekipe wygóglał. Po prostu szuka najtańszych ofert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 04.04.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A Bydgoszcz jest w kujawsko-pomorskim.... Dziękuję za informację, ale zanim zaczniesz mnie pouczać najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem: firmę znalazłam przez wyszukiwarkę, są z zachodniopomorskiego ale działają na całym pomorzu, a ceny mieli najlepsze dlatego ich wybraliśmy. Chcę ich zmienić ale chcę żeby firma która przejmie po nich robotę także była z tego woj. / regionu ponieważ to ułatwi przekazanie zlecenia. Z opisaniem sprawy z wybraną przeze mnie firmą wstrzymam się do czasu rozwiązania sytuacji, ale dziękuję za info gdzie to zrobić Piszecie o jakimś "wihajstrze" gdzie mogę znaleźć namiary na tego pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Piszecie o jakimś "wihajstrze" gdzie mogę znaleźć namiary na tego pana? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?53557-POMPA-CIEP%C5%81A-spostrze%C5%BCenia-uwagi/page1211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powell 04.04.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 No ja właśnie czytam ze zrozumieniem. Przeczytaj jeszcze raz swoją pierwotną wypowiedź, zwłaszcza tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.04.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 To prawda-niefortunny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 05.04.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Pilnie potrzebuję namiar na dobrego fachowca, który zajmie się moją instalacją PC, budowa w okolicach Bydgoszczy. Jak rozumiem szukasz firmy z woj. Zachodniopomorskiego na budowę pod Bydgoszczą? Na PW wysłałem ci namiary na Pana Marka z eko techu, to chyba jeden z lepszych fachowców w tej branży na pomorzu. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 08.04.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 To prawda-niefortunny. eee czepiacie sie Jak rozumiem szukasz firmy z woj. Zachodniopomorskiego na budowę pod Bydgoszczą? OMG kolejny. Co w tym dziwnego??? Na PW wysłałem ci namiary na Pana Marka z eko techu, to chyba jeden z lepszych fachowców w tej branży na pomorzu. powodzenia Co to za jeden ten cały pan marek? poza nr telefonu nic nie dostałam, a nie chcę dzwonić w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 08.04.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jego firma montowała mi gruntową pompę ciepła w tamtym roku. Na razie - bez zastrzeżeń. Jak chcesz mogę wysłać Ci namiary na PW (nie chcę robić tu nikomu reklamy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 09.04.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mam wrazenie ze w PL trudno tak naprawde o fachowcow znajacych sie na zeczy. Wszyscy wiedza wszystko o wszystkim ale malo o tym co powinni Naprawde tak trudno o kogos umiacego PC? No żebyś wiedział że trudno o dobrego fachowca w tej dziedzinie. Z tego co czytałem to awarie i niewłaściwe działanie pomp ciepła są w większości konsekwencją niewłaściwego montażu. Znam osoby które zrezygnowały z montażu PC bo trafiły na niewłaściwych ludzi. Jego firma montowała mi gruntową pompę ciepła w tamtym roku. Na razie - bez zastrzeżeń. Jak chcesz mogę wysłać Ci namiary na PW (nie chcę robić tu nikomu reklamy). No widzę że nie tylko ja polecam tego Pana, to zdecydowanie osoba z którą WARTO wdrażać temat PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 11.04.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ok, sprawdzę sobie tego pana i jego firmę, na innym forum polecili mi jeszcze kilka osób, coś na pewno wybiorę. Dziękuję wszystkim (za mniej lub bardziej) pomocne wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts