Marzyciel 22.04.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 WCZORAJ, TJ. 21.04.04, O GODZINIE 12:15, PO DWUNASTOGODZINNYM PORODZIE RODZINNYM, PRZYSZŁA NA ŚWIAT MOJA PIERWORODNA CÓRECZKA - ALICJA. WROST: 54 CM WAGA: 3.340 OCENA: 10 PKT W SKALI APGAR MAMA I CÓRKA CZUJĄ SIĘ ŚWIETNIE A JA JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZYM CZŁOWIEKIEM NA ŚWIECIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 22.04.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agawa 22.04.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 MARZYCIEL WIELKIE GRATULACJE WYŚCISKAJ MAŁŻONKĘ I UCAŁUJ ANIOŁECZKA!!!!!!!!!!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka846.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 GRATULACJE!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 22.04.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Serdeczne gratulacje!!!!!! ...mama 2'u miesięcznej Zosi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 22.04.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Gratuluję !!! Wiem jaka to radość bo sam 4 lata temu dorobiłem sie uwaga - 2 szt córeczek ... Bliźniaczki mają na imię Weronika i Kinga Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 22.04.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Gratulacje I za to LUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 22.04.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Gratulacje! Sam mam córeczkę 3,5 roku i jest super. Córeczki jak są malutkie jakoś tak bardziej lubią tatusiów (odwrotnie jak synkowie - to wiem z sygnałów od znajomych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzanka 22.04.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 A JA JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZYM CZŁOWIEKIEM NA ŚWIECIE. Wierzę I wielu jeszcze takich pięknych chwili związanych z tym maluchem życzę! To faktycznie najpiękniejsze wydarzenie w życiu - ciesz się tą chwilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.04.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Gratulacje, cieszymy się z Tobą. Dzieciaczki są po prostu kochane i wspaniałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 22.04.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Gratulacje, cieszymy się z Tobą. Dzieciaczki są po prostu kochane i wspaniałe. .... taaak jak śpią zartowałem fajne sa dzieciaki ... a jak pytania zaczna zadawać oooo to dopiero umysł sie gimnastykuje by odpowiedż sformułować ... Moje dwie żyją budową ... wiedza zę dachówka zwie sie muller ze okna to profil VEKA ze drzwi takie ze do garażu takie .... a wczooraj Kinga była smutna bo weszła do swojego pokoju (akurat murarze kładli tynki i było tylko zarzucone zaprawą) i mówi TATAAAA ale pan brzydko pan mi zrobił ...krzywe ściany !!! nie podoba mi się ..... ...zawiedziona była musiałem tłumaczyć co i jak jednej i drugiej ... jak po kolei z tynkami I to dzieciaki 4 letnie takie problemy mają eech ... ja to jak miałem 4 latka to misia uszatka ogladałem a nie tynkami sie zajmowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 22.04.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 GRATULACJE!!! No to teraz szybciutko budować, budować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.04.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Jako współrodzący otrzymujesz ode mnie odznakę PMF (Prawdziwie Męski Facet) Co tam dom zbudować! Przeżyć to co Marzyciel , to jest wyczyn! Teraz po takich doświadczeniach budowanie to pikuś.. Gratulki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.04.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Super! Wielkie gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców (OBOJGA!). A Ala niechaj rośnie na mądrą i szczęśliwą dziewczynkę, ku pociesze rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.04.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Serdeczne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 22.04.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 I co z tego że Ci się urodziła Mnie się urodziły dwie i się wcale nie chwalę . A teraz na poważnie życzę Ci wszystkiego najlepszego a w pierwszej kolejności zdrówka dla jej Mamusi i dla Niej, jak najwięcej przespanych nocy, mało kolek, nie wpadania w panikę przez Babcie. Pozdrawiam i nie rozpuszczaj czasem od małego nowej kobietki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 22.04.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Gratulacje ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 22.04.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Gratulacje!!! I nie słuchaj Inwestora tylko rozpuszczaj (obie Panie) ile wlezie! Mężczyźni są od tego, żeby rozpuszczać swoje kobietki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 22.04.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Gratulacje!!! I nie słuchaj Inwestora tylko rozpuszczaj (obie Panie) ile wlezie! Mężczyźni są od tego, żeby rozpuszczać swoje kobietki! Muszę tą wypowiedź pokazać mojemu mężowi!!! .....może poskutkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 22.04.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 GRATULACJE!!!!!! A ja jeszcze kilka dni (?) musze poczekać Ale też się pochwalę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts