mz86 03.04.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam wszystkichZastanawiamy się nad wyborem projektu i w oko wpadło nam takie coś:http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=398Co myślicie o tym projekcie? Coś byście w nim zmienili? Szukałem czy są opisane w internecie jakieś realizacje ale nic nie znalazłem, nawet zdjęć gotowych domów nie ma. Jeśli jednak ktoś kiedyś się natknął, byłbym wdzięczny za linki.A może coś innego w podobnym stylu?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.04.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Jesli chodzi Tobie jedynie o styl elewacji to mozna taki wymyslić dla wielu domów. To tylko kwestia ozdobnych detali - belek drewnianych, okiennic, okładziny ściennej. Ten konkretny projekt jest IMHO mało praktyczny.1. Nieustawny salon2. Ciasna kuchnia3. Wejście z garażu i kotłowni do strefy nocnej zamiast do strefy wejściowej. Edytowane 26 Maja 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mz86 05.04.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Może nie tyle elewacja, co bardziej bryła domu przykuła moją uwagę, nigdzie indziej na coś w tym stylu nie trafiłem, chociaż sama elewacja też ładna ale nie w tych kolorach Masz rację, pierwsze co mi się nie spodobało to salon i w mniejszym stopniu kuchnia, dlatego pomyślałem o wydłużeniu i poszerzeniu o 1m. Patrząc na rozkład pomieszczeń na stronie www, to "wschodnią" ścianę o 1m i wszystkie "północne" ściany o 1m przesunąć. Kierunki świata dla ułatwienia w orientacji na rysunku Wejście do kotłowni i garażu nie przeszkadza mi, ponieważ w pokoju w którym na dole jest sypialnia będzie pracownia, a sypialnia która jak dla mnie nie musi być wcale duża będzie w jednym z górnych pokoi. Ponadto z góry wyleci jedna łazienka. Cała reszta wnętrza pasuje, to ma być dom dla 2 osób więc dużych przestrzeni nie potrzebujemy. Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 poszerzanie tego domu wymaga przeprojektowania dachu. Zamów projekt indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta_doa 26.05.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Bardzo ładny, stylizowany na domek tyrolski projekt. Komfortowy - bo trzy łazienki. Jedną można zmodyfikować na gabinet, lub garderobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts