Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowy wątek i spływające oferty

fighter1983

Ile ofert przyszlo na PW?  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile ofert przyszlo na PW?

• nie otrzymałem/am żadnej
      12
    • otrzymałem/am ofertę, ale to był pojedynczy przypadek
      8
    • szybko na PW wplynelo 1-5 ofert
      2
    • zasypało mi skrzynkę ofertami 5 i więcej
      1

Recommended Posts

• 6 months później...
  • 6 months później...
Gość Arturo72
Odpowiadam - KIEDY WCHODZE NA FORUM to odpowiadam a nie jestem codziennie BO PRACUJĘ.

Zatem ja także proszę o odpowiedź na PW jeśli będzie sposobność i czas ku temu a widzę,że na ten czas jest taka sposobność.

• 7 months później...

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?65781-RANKING-KOT%C5%81%C3%93W-NA-EKO-GROSZEK&p=6710401&viewfull=1#post6710401

forumowicz zadaje pytanie - dostaje od razu na priva oferty

o czym pisze http://forum.muratordom.pl/showthread.php?65781-RANKING-KOT%C5%81%C3%93W-NA-EKO-GROSZEK&p=6710426&viewfull=1#post6710426

forumowicz opisał sprawę w poscie który zalinkowałem, jego wypowiedź została zmoderowana - pytanie dlaczego?

może dlatego, że to ów moderator wysłał tę radę? ze wskzaniem konkretnych sprzedawców i kotłów?

post poniżej to tylko potwierdza

Kolego ześląska, niestety tutaj są prawie sami sprzedawcy i ich poplecznicy. Jak słusznie zauważyłeś mają nawet swojego MODERATORA, który nie dość, że cenzuruje niepochlebne, lub niezgodne z nurtem posty to jeszcze na PW wysyła oferty konkretnego kotła i sprzedawcy:( A potem twierdzi, że jest obiektywny i sprawiedliwy;) Proponuje zgłosić sprawę Redakcji - dowody masz w ręku. Skończmy z handlem, kolesiostwem i poplecznictwem na tym forum, bo rzygać się już chce jak się to czyta:(

droga redakcjo, naprawdę nic z tym nie można zrobić??

Edytowane przez JTKirk

JTK: bo to jest proste jak wiadoma rzecz: ktoś płaci - to wymaga. Płaci kupę kasy producent kotłów, to wymaga by także i na p.w. szły jego oferty. Przecież bez wiedzy Redakcji (jak zawsze Szanownej) takie cuda by się nie mogły dziać. Bo jedno zgłoszenie skutkować powinno informacją, że to to nie na p.w., a prędzej na emaila i to jako oferta producenta nie związana z FM... Ale kto ma kasę...

• 1 month później...

Kolejny raz czytam na forum takie zarzuty..

I jeśli to jest prawdą, to jest działalnością bardzo nie fair.

Upublicznianie prywatnej korespondencji jest zachowaniem także bardzo nieładnym, ale czasem to stan wyższej konieczności i ogólnego dobra, dlatego jeśli macie wątpliwości to zawsze otrzymaną wiadomość PW można raportować wykrzyknikiem - wtedy pojawi się u wszystkich moderatorów jako niezgodna z regulaminem.

Wracając do pytania z tematu: chyba nigdy nie otrzymałem oferty na PW. Sam też nie składam.