marcinek.dominik 23.03.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Podaj jeszcze linki do wszystkich swoich wpisów. Cóż ten marketing robi z ludzi? Żeby sprzedać gotowi są się pociąć. A pro po Tondacha mam i nie narzekam jak ktoś ciekawy zapraszam do dziennika. #85 Jestem przedstawicielem handlowym hurtowni z pokryciami dachowymi. Sprzedaje Braasa jak i Tomdach. A ten post był moim pierwszym odnośnie Tomdacha. Wyrażam tylko swoją opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 25.03.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Marcinek. dominiak, a cenowo jak u was jest między nimi ? Porównywalnie czy jednak jedna od drugiej znacząco odstaje. Chodzi mi o porównanie klasycznej dachówki z ich ofert. Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.03.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jestem przedstawicielem handlowym hurtowni z pokryciami dachowymi. Sprzedaje Braasa jak i Tomdach. A ten post był moim pierwszym odnośnie Tomdacha. Wyrażam tylko swoją opinie. Fantastyczny musi byc z Ciebie przedstawiciel, jesli nawet nie znasz prawidłowej nazwy oferowanego przez siebie produktu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 29.03.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Trochę to dziwne No ale może pomylił klawisze, bo nie widze innego wytłumaczenia. Każdemu może się zdarzyć drobna pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 29.03.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Pomylił klawisze nawet dwa razy pod rząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Św.Mikołaj 10.04.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Hajnel ale jak tak czytam to niektórzy piszą, że problemy pojawiają się po kilku latach od założenia, więc musisz jeszcze poczekać i ocenić jak to będzie wyglądało i się sprawowało. A co do Smaragdu to czy ktoś już u siebie zakładał i ma zdjęcia jak ostatecznie wygląda na dachu ? Ja niedługo wkleje zdjątka Smaragda na dachu bo właśnie skończyłem dach. Wygląda ślicznie. Tylko te spinki przeciw burzowe to można sobie o kant d potłuc. Do niczego się nie nadają. No chyba, że będziemy zakładać szklarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystianMendog 13.05.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 O, zdjęcia byłyby świetne Zwłaszcza, że dachówka o tak nietypowym kształcie jak właśnie Smaragd nie jest często spotykana, przynajmniej tam gdzie ja mieszkam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts