AgataRomek 10.04.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jak w temacie. Pomieszczenia ustawne, generalnie projekt bije na głowę większość domów z jego kategorii.Szukam osoby budujące ALFEUSZA. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.04.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 tylko po co balkoniki i kolumnienki? Mnożenie kosztów?Garderoby pod skosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataRomek 11.04.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 balkony lubię. Jak dla mnie są urozmaiceniem zęwnętrzym budynku. Bez balkonów, przy dwuspadowym dachu będzie efekt " stodoły" - a mi się niezbyt taki efekt podoba. Na elewacji " coś " sie dzieje ( no i będzie gdzie pościel wietrzyć w lato, doświetlenie będzie lepsze, doniczki z kwiatuszkami będą ... ) ). Co do kolumienek, to bez przesady, nie są obciachowe jak przy innych projektach, gdzie domy udają dworki. Są podporą dla podcienia. No, tak to widzę. Co do garderób i skosów - trudno. To nie jest dom piętrowy. Z kosztami się zmierzę. Jakbym chciałą unikać kosztów, zapewne kupiłabym mieszkanko. Na razie projekt idzie do adapatacji. Odpowiedziało mi już kilka biur co do cen odnośnie zmian i adaptacji I się zacznie dopiero ciąg atrakcji z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rad85 03.05.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Witam Na 2 innych portalach wdziałem 2 osoby budujące Alfeusza - łatwo wygooglać. U mnie Alfeusz narazie znajduje się w TOP 5.Interesuje mnie jakie modyfikacje wprowadziliście do projektu szczególnie na poddaszu ...I ewentualnie jakie projekty braliście jeszcze pod uwagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataRomek 08.05.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 na poddaszu nie zmieniamy prawie nic - może trochę przy strychu " pogrzebiemy" bo zastanawiam się nad sauną. W sypialni myślę powiekszyc garderobe kosztem garderoby mniejszej sypialni. Na dole będziemy likwidowali spiżarnię aby powiększyć kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataRomek 13.05.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Rad85, a Ty jakie zmiany planujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patmat1719513188 14.12.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Witam, Zaczęliśmy we wiosnę budować Alfeusza. Zmiany , które wprowadziliśmy to : - brak garderób w celu powiększenia pokoju nr 4 - brak spiżarni - dodatkowo okno w małej łazience na górze ( za to rezygnujemy z okienka w dachu ) - dodatkowo małe okno w garażu A jak innym idzie budowa ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts